Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 15, 2015

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ

npd
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Παντού οι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές έχουν μονάχα ένα στόχο.... Να τρομοκρατήσουν τους μόνους που αντιστέκονται στο σύστημα και να λειτουργήσουν ως πιστά δουλικά όργανα των πλουτοκρατών.
 
Το’ χουμε γράψει κι άλλες φορές, πως μαρξιστικό παρακράτος δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, έχοντας ως αποστολή την κατατρομοκράτηση των εθνικιστών. Μάλιστα, σε κάποιες άλλες χώρες είναι πιο… προχωρημένο από τα εγχώρια σκουπίδια των Εξαρχείων.
Στην Γερμανία, λοιπόν, τα λυμασμένα σκυλιά του κόκκινου παρακράτους κάνουν διαδηλώσεις ακόμα κι έξω από τα σπίτια των εθνικιστών. Όπως π.χ. συμβαίνει αυτές τις μέρες στην πόλη Τρέγκλιτς, εναντίον των τοπικών στελεχών του NPD, που αντιδρούν στο σχέδιο μετατροπής ενός δημοτικού κτιρίου σε…
ξενώνα λαθρομεταναστών (να από πού παίρνει παραδείγματα η Χριστοφιλοπούλου, όταν λέει ότι θα ενοικιαστούν διαμερίσματα, ξενοδοχεία και δημοτικοί χώροι για να στεγαστούν οι λαθρομετανάστες…). Τη σχετική απόφαση πήρε η τοπική κυβέρνηση, ενώ ο δήμαρχος Μάρκους Νιρτ αρνήθηκε να απαγορεύσει τις τρομο-συγκεντρώσεις έξω από τα σπίτια των εθνικιστών και λόγω της εις βάρος του κατακραυγής αναγκάστηκε να παραιτηθεί. Ο δε υπουργός «δικαιοσύνης» της φράου Μέρκελ, χαρακτήρισε «τραγωδία για τη δημοκρατία» την παραίτησή του δημάρχου-προστάτη του κόκκινου παρακράτους.
Τοιούτοι κυβερνούν την Ευρώπη των τοκογλύφων κι ας μην απορούμε που ρουφάνε το αίμα του ελληνικού λαού με το καλαμάκι
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών