Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 24, 2015

60 μερες Συριζα σε 6 φωτογραφιες

Το Ιταλικό Panorama έχει δημιουργήσει ένα άρθρο με κολάζ φωτογραφιών για τις 60 ημέρες διακυβέρνησης της Ελλάδας από τον Σύριζα: Οι 60 ημέρες διακυβέρνησης του Τσίπρα μέσα από έξι φωτογραφίες.
Όπως επισημαίνεται στο άρθρο, το οποίο φιλοξενεί το «πρώτο θέμα» «έχουν περάσει δύο μήνες, αλλά χωρίς καμία τελική εξέλιξη. Το μέλλον της Ελλάδας εξακολουθεί να κρέμεται από μια κλωστή»Τις πρώτες 60 ημέρες διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα μέσα από έξι φωτογραφίες παρουσιάζει το ιταλικό «Panorama».
Σχολιάζοντας, μάλιστα, τη.... συνάντηση του πρωθυπουργού με την Ανγκελα Μέρκελ, επισημαίνεται πως «ο εμπρηστής Τσίπρας έμεινε μόνο στα λόγια. Σε δύο μήνες έχει υποσχεθεί τόσα πολλά, κράτησε λίγα και πήρε ακόμη λιγότερα».Δείτε τις φωτογραφίες που επέλεξε το «Panorama»:
25 Ιανουαρίου 2015. Ο Τσίπρας χαιρετά τους ψηφοφόρους του, γιορτάζοντας τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ
Μία γυναίκα περνά μπροστά από γκράφιτι στο κέντρο της Αθήνας στις 20 Φεβρουαρίου 2015. Συγκεκριμένα αναγράφεται: «Κουρέψτε το χρέος, ΔΝΤ φύγε».

Εδώ φαίνονται ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, η Κριστίν Λαγκάρντ και ο Όλι Ρεν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την οικονομική κρίση στην Κύπρο στις 5 Μαρτίου του 2013. Επιλέγεται μία παλαιότερη φωτογραφία επειδή τυχαίνει να δείχνει μαζί δύο πολύ σημαντικούς παίχτες στο παιχνίδι που είναι σε εξέλιξη μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών: την ισχυρή κυρία του ΔΝΤ και τον πρόεδρο του Eurogroup.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά το Eurogroup στις 20 Φεβρουαρίου του 2015

Ένας διαδηλωτής στην Αθήνα με το σύνθημα «Ξύπνα!»

Ελληνας έχει ντυθεί… Σόιμπλε κρατώντας μια τεράστια σύριγγα που γράφει λιτότητα
Υ.Γ. Εμείς θα προσθέσουμε μια ακόμη φωτογραφία, για το σήμερα και την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά την παραχώρηση «γη και ύδωρ» του Τσίπρα στους δανειστές. 
Γιατί, για όσα δεν είπε  ο Αλέξης Τσίπρας στην Μέρκελ και στους τοκογλύφους – δανειστές, για όσα δεν εφάρμοσε από το πρόγραμμά του, με το οποίο εκλέχθηκε, τώρα θα πρέπει να απολογηθεί στους εντολείς του. Τον Ελληνικό ΛΑΟ!
24/3/2015. Μια μέρα μετά την Μέρκελ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών