Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 24, 2015

Της έμειναν πολλά κουσούρια της Κανέλλη μετά το στραπάτσο από τον Κασιδιάρη...Δηλώνει πως το σύστημα υποστηρίζει την Χρυσή Αυγή!


Τα ΄χασε η Κανέλλη: Δηλώνει πως το σύστημα υποστηρίζει την Χρυσή Αυγή!

Φαίνεται ότι η Κανέλλη ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την πανηγυρική αθώωση του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη και γι' αυτό ξεσπά σε «καταγγελίες» σε πρόθυμα ΜΜΕ του «συνταγματικού τόξου». Όταν, μάλιστα, η συνέντευξη δίδεται στην Άντα Ψαρρά, η οποία είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε κρατούμενους (σε τέτοιο βαθμό ώστε να χαρακτηρίζει «μωρά στο εδώλιο» ολόκληρους μαντράχαλους και «νεαρό κρατούμενο» έναν 36χρονο), αρκεί αυτοί να ανήκουν στον «προοδευτικό» χώρο, τότε το αποτέλεσμα αποτελεί φαρσοκωμωδία που προκαλεί τον γέλωτα. Από το «κατηγορώ» της Κανέλλη αν χρειάζεται να....
κρατήσουμε κάτι αυτό είναι σίγουρα η διαπίστωσή της ότι «Έχουμε στήριξη ολόκληρου του συστήματος στο να βγει η Χρυσή Αυγή καθαρή και μετά να 'ρθει να καθαρίσει εμάς!»
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτή η δήλωση εκφράζει κάποια μανία καταδίωξης που ενδεχομένως διακατέχει την Κανέλλη στην εκφορά του πολιτικού της λόγου. Θυμόμαστε, όμως, πολύ καλά ότι υποσχέσεις «καθαρίσματος» έχει αφήσει η ίδια η αγωνίστρια της. λαϊκής συνοικίας της Εκάλης στο παρελθόν. Όπως, π.χ. η έκφρασή της «Από το Πέραμα ως το Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει» και η απειλή προς τον Αργύρη Ντινόπουλο «σφάξαμε του μενσεβίκους και όταν χρειαστεί θα σφάξουμε και σένα».
Τώρα, βεβαίως, το πώς συνδυάζεται το «σύστημα ολόκληρο» να θέλει να βγάλει «την Χρυσή Αυγή καθαρή» και την ίδια στιγμή επί 18 ολόκληρους μήνες να συντηρεί μια ανήθικη και παράνομη δίωξη εις βάρος της είναι κάτι στο οποίο η επιστήμη και η σοβαρότητα σηκώνουν τα χέρια τους ψηλά.
Από κει και πέρα, η όλη συμπεριφορά της στις τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες καλείται, είναι μονίμως επιθετική, εκμεταλλευόμενη την προθυμία και την δειλία των συνομιλητών της να απαντήσουν με αξιοπρέπεια στις λεκτικές προκλήσεις της. Δυστυχώς γι' αυτήν και τους όμοιούς της, «η λαϊκή δικαιοσύνη» της Σοβιετικής Ένωσης με εισαγγελείς τύπου Βισίνσκι και με ψυχοφάρμακα στους κατηγορούμενους προκειμένου να ομολογήσουν την «ενοχή» τους και την «προδοσία» απέναντι στον «πατερούλη» Στάλιν έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών