Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 20, 2015

Ο ΤσίπροΚαμμένος υπέγραψε τη θανατική καταδίκη της αγροτικής μας οικονομίας... Συμφώνησε σε κυρώσεις έναντι της Ρωσίας.. Τα ακούς μαζάνθρωπε;!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όσοι τώρα νομίσουν ότι ο Τσίπρας πάει στη Ρωσία στις 9 Μαΐου ως φίλος και ο Καμμένος είναι Ρωσόφιλος τότε είναι απλά....ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Μέσα στα πολλά που συζητήθηκαν στην χθεσινή Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ε.Ε. ήταν και η κατάσταση στην Ουκρανία. Θυμίζουμε ότι η εξέλιξη αυτής της αμερικανοσιωνιστικής επιχείρησης για κατάλυση της δημοκρατίας της Ουκρανίας και αντικατάσταση της νόμιμης κυβερνήσεως με ανδρείκελα της Ουάσινγκτον, οδήγησε στην επιβολή κυρώσεων προς την Ρωσία από την  πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, που όπως η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο των «δανειστών», έτσι και η Ευρώπη είναι προτεκτοράτο των αμερικανών στα θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Η επιβολή αυτών των κυρώσεων είχαν ως αποτέλεσμα.....
μεγάλες ζημιές στην ελληνική αγροτική παραγωγή, αφού μεγάλο κομμάτι των ελληνικών εξαγωγών κατευθύνονται προς Ρωσία. Με το κλείσιμο των συνόρων ως αποτέλεσμα των κυρώσεων, εκατοντάδες εκατομμυρίων χάθηκαν από την αγορά, προκαλώντας αναταράξεις σε πολλούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, όπως οι αγρότες, οι μεταφορείς, οι φορτωτές και άλλοι.

Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι στην Σύνοδο Κορυφής αποφασίστηκε η παράταση των κυρώσεων κατά της ελληνικής οικονομίας (ουσιαστικά) μέχρι το τέλος του έτους, υπό το φόβο να εκπνεύσουν οι κυρώσεις τον Ιούλιο.
Έτσι η αγροτική παραγωγή της χώρας δέχεται άλλο ένα πλήγμα από την κυβέρνηση Σανέλ, ύστερα από την δέσμευση των χρημάτων του ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να αποπληρωθούν τα τοκοχρεολύσια των διεθνών τοκογλύφων. Τώρα, λοιπόν, μαθαίνουν ότι η οικονομική ζημία που υφίστανται τόσον καιρό επεκτείνεται έως το τέλος του χρόνου – τουλάχιστον –, αυτή την φορά με «εντολή Τσίπρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών