Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 20, 2015

Κακόγουστο θέατρο εις βάρος του ελληνικού λαού η δήθεν «διαπραγμάτευση»!


Κακόγουστο θέατρο εις βάρος του ελληνικού λαού η δήθεν «διαπραγμάτευση»!

Γράφει ο Αντίοχος

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα η επταμερής σύνοδος για το ελληνικό ζήτημα στις Βρυξέλες και σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε νέα διορία μιας εβδομάδας στη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, για υποβολή σχεδίου «μεταρρυθμίσεων» και προτάσεων σε ειδική συνεδρίαση του Εurogroup.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που μεταδόθηκαν, υπήρξαν ενδείξεις σύγκλισης σε επίπεδο διαδικασίας αλλά όχι συνολική ταύτιση απόψεων. Επιπλέον,  υπήρξε πολιτική δέσμευση όλων των παρευρισκομένων για παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και πως δεν τίθεται θέμα Grexit. Τέλος, ο mister Tsipras διαβεβαίωσε τα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων, ότι η Ελλάδα έχει ταμειακά αποθέματα μέχρι την 15η Απριλίου…
Τι μέλλει γενέσθαι; Η αλήθεια είναι ότι....
δε γίνεται καμιά «σκληρή διαπραγμάτευση», αλλά ένα κακόγουστο θέατρο, που ρίχνει στάχτη στάχτη στα μάτια των λαών - και ειδικά των Ελλήνων. Οι αποφάσεις (για συνέχιση και επέκταση του Μνημονίου…) είναι προειλημμένες και ο μόνος λόγος της καθυστέρησης είναι ο τρόπος σερβιρίσματός τους στην κοινή γνώμη. Προφανώς, λοιπόν, θα υπάρξει κι άλλη καθυστέρηση, έτσι ώστε η κατάσταση να γίνει –φαινομενικά- ασφυκτική και να δοθεί «λύση» στο παρά πέντε! Για να μπορούν οι Τσιπροκαμμένοι να πουν στον ελληνικό λαό, ότι διαπραγματεύτηκαν σκληρά μέχρι την τελευταία στιγμή, εξήντλησαν όλα τα περιθώρια και προ του κινδύνου χρεωκοπίας της χώρας, έκαναν έναν έντιμο συμβιβασμό, πετυχαίνοντας ότι καλύτερο μπορούσαν!
Πότε τοποθετείται η τελική συμφωνία; Το… μαρτύρησε προσφάτως ο Βαρουφάκης, σε μια από τις εκατοντάδες συνεντεύξεις του: «Όλοι μας έχουμε δεσμευθεί να πετύχουμε μια οριστική συμφωνία μέχρι τις 20 Απριλίου». Και γιατί άραγε μέχρι την 20η Απριλίου; Προφανέστατα, για να κρύψουν τις πομπές τους και το στήσιμο στα τέσσερα (μη με παρεξηγείτε, δική τους είναι η έκφραση…), με τον θόρυβο που θα προκληθεί από την έναρξη της Μεγάλης Δίκης της Χρυσής Αυγής!
Εθνικισμός
Υ.Γ. Με βάση το κοινό ανακοινωθέν η μόνη διαφορά σε σχέση με τα έως τώρα τεκταινόμενα είναι ότι η τρόικα απλώς θα αξιολογεί τα στοιχεία στις Βρυξέλλες και όχι επί τόπου.
Το ότι η κυβέρνηση θα έχει την "κυριότητα των μεταρρυθμίσεων" είναι παντελώς άνευ ουσίας τη στιγμή που οι ξένοι κρατούν την έγκριση των νομοσχεδίων και τον έλεγχο της χρηματοδότησης και θα πράττουν με βάση τις δημοσιονομικές δαπάνες. Ουσιαστικά αντί να έρχεται έτοιμο το νομοσχέδιο προς ψήφιση, θα ζητείται η έγκριση της Μέρκελ.
Αυτά τα ολίγα για να μη νομίζουν τα παπαγαλάκια ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τον κοσμάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών