Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 20, 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ… ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΗ)

Γράφει ο Αντίοχος

Μια νέα δημοσκόπηση (με ή χωρίς εισαγωγικά…) της εταίρας Marc εμφανίστηκε στον Alpha.
Στην πρόθεση ψήφου (χωρίς αναγωγή) ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να συγκεντρώνει 40,2%, η ΝΔ 21%, το ΚΚΕ 4,9%, η Χρυσή Αυγή 4,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5%, το Ποτάμι 4,3%, το ΠΑΣΟΚ 2,5%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 1,8%, η Ένωση Κεντρώων 1,8%, η Τελεία 1% και Άλλο Κόμμα 3,3% των ερωτηθέντων.
Επίσης, το 52,9% τάσσεται υπέρ δημοψηφίσματος σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις οδηγηθούν σε αδιέξοδο και ζητηθεί από την κυβέρνηση να πάρει μνημονιακά μέτρα. Ωστόσο, το....
61,2% των πολιτών δηλώνουν ότι σε περίπτωση δημοψηφίσματος θα ψήφιζαν παραμονή στο ευρώ, έστω και με μνημονιακά μέτρα. Τέλος, το 59.8% αξιολογούν θετικά την κυβέρνηση έναντι του 37,7% που την αξιολογεί αρνητικά.
Ας υποθέσουμε ότι η δημοσκόπηση έχει κάποια σχέση με την αλήθεια (εννοείται βέβαια ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής έχουν υποστεί το σύνηθες τσεκούρεμα…). Τι παρατηρούμε;
1ον) Ότι η θετική αξιολόγηση της συγκυβέρνησης είναι κατά 7% κάτω από την προηγούμενη μέτρηση και κατά πολύ πιο κάτω από την προ-προηγούμενη. Άρα, η φθορά των Τσιπροκαμμένων είναι τάχιστη!
2ον) Ότι παρά τα εκ του ασφαλούς και με την έγκριση της αμερικανικής πρεσβείας… καουμποηλίκια του υπουργοπάνου Καμμένου, τα ποσοστά του μορφώματός του δεν εμφανίζουν καμιά άνοδο. Άρα, μόλις θα αρχίσει η μεγάλη κατηφόρα της συγκυβέρνησης, το πράμα αυτό θα εξαφανιστεί πρώτο από τον πολιτικό χάρτη!
3ον) Ότι η νουδούλα του Αντωνάκη θα καταντήσει σαν το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου!
4ον) Ότι δε φαίνεται τίποτα άλλο στον ορίζοντα, που να ταράξει τα νερά. Η δε αβάντα προς το κόμμα του Λεβέντη, δείχνει ότι το σύστημα ξέμεινε από εφεδρείες!
Πρόκειται αναμφιβόλως για καλά νέα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών