Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 20, 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η ΜΟΝΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Είναι πράγματι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως στην σημερινή Ελλάδα, των τόσων προβλημάτων,και κοινωνικών αδιεξόδων,υπάρχει μόνο μια πολιτική δύναμη που ασκεί αντιπολίτευση.
 
Παρά την ύπαρξη τόσων κομμάτων,και μάλιστα κομμάτων με δεκαετίες παρουσίας,τόσο σε κυβερνήσεις(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ),όσο και στην βουλή γενικότερα(ΚΚΕ), το πολιτικό έλλειμμα είναι σαφές. Ακόμη και το κόμμα – δημιούργημα της διαπλοκής,το ΠΟΤΑΜΙ,αδυνατεί να αρθρώσει αντιπολιτευτικό λόγο,παρά την εξωφρενική του προβολή ακόμη και μετεκλογικά.
 
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν μετατραπεί ανοιχτά και ξεδιάντροπα,σε εκφραστές των απόψεων των δανειστών, ξεκομμένα από την κοινωνία, ξεπερασμένα από τις εξελίξεις, τα δυο αυτά κόμματα που βαρύνονται για το σημερινό κατάντημα της χώρας, κραυγάζουν και απειλούν, και αδυνατούν να καταλάβουν πως έχουν συμπληρώσει τον ιστορικό τους κύκλο,και πως θα πρέπει να αναλάβουν τις ιστορικές τους ευθύνες,έναντι του λαού,της ιστορίας και της πορείας της χώρας, και να αυτοδιαλυθούν.
Σαν τους μαυραγορίτες της κατοχής, που...
περίμεναν ανάκαμψη του Ρόμελ και των Αξονικών δυνάμεων,για να συνεχίσουν το λαθρεμπόριο και την μαύρη αγορά, έτσι και αυτά τα δυο κόμματα έχουν μετατραπεί σε πολιτικούς μαυραγορίτες, που πιστεύουν πως μια ενδεχόμενη καταστροφή της χώρας θα αναγκάσει τον λαό να τους ξανακαλέσει στην εξουσία για να τον «σώσουν» πάλι.
 
Από την άλλη το ΚΚΕ, βυθισμένο σε ιδεοληψίες, αποκομμένο εδώ και δεκαετίες από τον σύγχρονο κόσμο και τα προβλήματά του, και αρκούμενο σε ιστορικές αναζητήσεις,και ιδεολογικές περιπλανήσεις, που ξεκινούν από το αν ο Στάλιν είχε δίκιο,και καταλήγουν στο αν ο Μαρξ σαν ένας πρόδρομος του Δημοσθένη Λιακόπουλου,είχε προβλέψει τα όσα ζούμε σήμερα,απλά φθίνει,όχι μόνο πολιτικά και ιδεολογικά,αλλά και βιολογικά. Σε λίγα χρόνια που και οι τελευταίοι «αγωνιστές» του ΔΣΕ, αποδημήσουν από τον μάταιο τούτο κόσμο, και οι νεώτεροι μεταπολιτευτικοί ΚΝΙΤΕΣ θα έχουν προσχωρήσει ολοκληρωτικά στο σύστημα ,τότε και το ΚΚΕ θα κλείσει και αυτό τον ιστορικό του κύκλο.
 
Το ΠΟΤΑΜΙ ένα κόμμα φωτοβολίδα,δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα πλέον. Ερωτήσεις στην βουλή για «θέματα» που αφορούν τα «συμφέροντα» του ομίλου Μπόμπολα, και μια παράλληλη «φιλοδοξία» στο να ξεπεράσει την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σε ενδοτικότητα, και πολιτικό ραγιαδισμό.
Γνωρίζει πολύ καλά πως οι προοπτικές του τελειώνουν εκεί που θα θελήσουν τα όποια «συμφέροντα»,και για να διατηρηθεί «υπό την σκέπη» των «συμφερόντων»,θα κάνει το παν για αυτά.Το μόνο που δεν μπορεί να κάνει φυσικά είναι αντιπολίτευση.
 
Μένει το Κίνημά μας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ανεπηρέαστη από τις διώξεις που δέχεται εδώ και 18 σχεδόν μήνες, πιο δυνατή από ποτέ,και αναβαπτισμένη από την ψήφο του λαού που της έδωσε την τρίτη θέση στις πρόσφατες εκλογές, φαντάζει σαν την πιο ήρεμη,αλλά και την πιο δυναμική συνάμα αντιπολιτευτική φωνή. Χωρίς να ελέγχεται από κανένα, χωρίς να «χαρίζεται» πολιτικά σε κανένα,χωρίς να χαριεντίζεται με κανένα,και κάνοντας συνεχώς σωστές πολιτικές εκτιμήσεις,αρθρώνει τον δικό της πολιτικό λόγο τεκμηριωμένα και αναλυτικά. Το σύστημα δείχνει για μια ακόμη φορά να αιφνιδιάζεται από όλα αυτά. Γνωρίζει πολύ καλά,πως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν είναι απλά η ανερχόμενη πολιτική δύναμη,αλλά είναι πλέον η εναλλακτική πρόταση εξουσίας.Και αυτό είναι που το τρομοκρατεί. Για αυτό και τα κλαψουρίσματα στην Ευρώπη πως αν αποτύχει ολοκληρωτικά και δεν το «βοηθήσουν» να ξεμπλέξει με την κρίση που το ίδιο σε αγαστή συμφωνία με τους «εταίρους» δημιούργησαν,θα έρθει η «κακιά» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
 
Αλίμονο για το σύστημα και τους «συμμάχους» του όμως, ντόπιους και ξένους.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ. Και κάθε μέρα που περνά θα το καταλαβαίνουν καλύτερα. Η Εθνική αντιπολίτευση σε λίγο θα χτυπά την πόρτα της εξουσίας.Όσο και αν κλαψουρίζουν..

Τ.Ο ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών