Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 08, 2015

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν πρόκειται να τελειώσουμε με τη Χρυσή Αυγή στη δίκη της 20ης Απριλίου.."

Αρχίζει στις 20 Απριλίου η δίκη της Χρυσής Αυγής και το καθεστώς φροντίζει με κάθε τρόπο να έχει σε εγρήγορση τους βραχίονές του, που θα τους χρησιμοποιήσει ώστε να πετύχει επικοινωνιακά το σκοπό του.

Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά και η νεοΛΕΡΑ του ΣΥΡΙΖΑ, που μετά τις ανακοινώσεις για την ελευθεριότητα των λαθρομεταναστών να διαλέγουν τη γη που θα τους φιλοξενήσει με τα αντίστοιχα δικαιώματα, μετά την υποστήριξή τους στα ¨κοινωνικά κινήματα" (βλέπε κουκουλοφόρους αναρχικούς) που καταλαμβάνουν δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους διαδηλώνοντας υπέρ των τρομοκρατών και δολοφόνων εξέδωσαν ανακοίνωση για την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Εκεί βέβαια, εκτός των γραφικοτήτων περί "ταγμάτων εφόδου", "νεοναζιστικής απειλής" και λοιπής φρασεολογίας που, περιέργως, συναντάται σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ, κόμματα και θεσμούς ομολογείται εμμέσως ότι αυτή η δίκη έχει μόνο.... επικοινωνιακό χαρακτήρα με κομματικά οφέλη καθώς δεν....
τίθεται κανένα θέμα καταδίκης της Χρυσής Αυγής.

Γράφουν συγκεκριμένα:
"Ακόμα κι αν δεν πρόκειται να τελειώσουμε εύκολα μαζί τους, στις 20 Απρίλη πρέπει να κάνουμε ένα πρώτο βήμα. Η πρώτη φορά που η ρατσιστική μαφία οδηγείται ως τέτοια μπροστά στα δικαστήρια, πρέπει να σφραγιστεί από το δικό μας μαχητικό παρόν" 

Τι μας λένε λοιπόν οι νεοΛΕΡΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ;!
Ότι η Χρυσή Αυγή είναι πεντακάθαρη και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό εναντίον της, και μοναδικό της παράπτωμα ήταν ότι στέρησε τη... γαλήνη του καθεστώτος και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες βρήκαν πολιτική διέξοδο, οδηγώντας σε... αδιέξοδο το σύστημα.
Όπως καταμαρτυρούν και τα πιο πιστά "παιδιά" του καθεστώτος "δεν πρόκειται να τελειώσει η Χρυσή Αυγή με μια δίκη" προλειαίνοντας το έδαφος για τις επόμενες μάχες είναι φανερό ότι η Δίκη θα είναι μόνο ένα show του συστήματος με απώτερο στόχο να υποκλέψει ψήφους και συνειδήσεις από τη Χρυσή Αυγή.
Όπως ακριβώς ξεκίνησε και η πολιτική σκευωρία εναντίον του Κινήματος των Εθνικιστών από τον Σαμαρά, έτσι συνεχίζεται και σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύοντας με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι η Χρυσή Αυγή είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.


 

1 σχόλιο:

  1. Στις 20 Απριλίου ξεκινάει η εποχή της Χρυσής Αυγής, και ή ώρα να σηκώσει η Ελλάδα και πάλι κεφάλι. Το μόνο που θα τελειώσει θα είναι η ΝΔ και όλο το παλαιοκομματικό σύστημα διοίκησης της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών