Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 08, 2015

Η ΑΔΕΔΥ αντί να ασχολείται με τις μνημονιακές πολιτικές που συνθλίβουν τα εργατικά δικαιώματα κάνει στάση εργασίας για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

ΓΑΠ μαζί με ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στον αγώνα κατά της "λιτότητας"
Θαύμα - Θαύμα Χριστιανοί.. Ακούστε το, ακούστε το.

Η ανώτατη διοίκηση των Δημοσίων Υπαλλήλων επιτέλους ανέλαβε τις ευθύνες της και ετοιμάζει τη Δευτέρα μετά την Κυριακή του Θωμά δυναμική κινητοποίηση κατά της Κυβέρνησης που τόσο καιρό ανέξοδα μοιράζει υποσχέσεις στο εξωτερικό και τις αναιρεί στο εσωτερικό.
Στην ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ καλεί τους Δημοσίους Υπαλλήλους που πίστεψαν στις ψεύτικες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για επαναπροσλήψεις, αυξήσεις μισθών και επαναφορά του 13ου μισθού να κατέβουν μαζικά στο δρόμο και να απαιτήσουν να σταματήσει ο εμπαιγμός της κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ, προχωρώντας στην υλοποίηση των δεσμεύσεών της.

Σας φαίνεται το παραπάνω ως υπαρκτό σενάριο και να έχει εκδοθεί τέτοια απόφαση από το τσιφλίκι των εργατοπατέρων, με τον Πρόεδρό τους αντί να τον απασχολεί η προάσπιση των συμφερόντων που έχουν το θράσος να δηλώνουν με καμάρι ότι έχουν δεχθεί πολιτικές προτάσεις από φορείς, ;!

Είχαν όμως το θράσος αυτά τα κομματόσκυλα να...
καπηλευτούν ένα ολόκληρο φορέα, ικανοποιώντας την εντολή του ΣΥΡΙΖΑ και των ακροαριστερών και να ανακοινώσουν 4ωρη στάση εργασίας για συμμετοχή των μελών τους το πρωί της 20ης Απριλίου κατά ενός νόμιμου πολιτικού φορέα.

Την ίδια ώρα τους τελευταίους μήνες η ΑΔΕΔΥ δεν έχει εκδώσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ανακοίνωση κατά των μνημονιακών πολιτικών της Κυβέρνησης, ενώ δεν έχει πρωτοστατήσει σε ούτε μια διαμαρτυρία.

Αυτοί είναι οι "συνδικαλιστές" σήμερα.
"Τσιράκια" της εκάστοτε Κυβέρνησης, πάντα δέσμιοι των "ακροαριστερών" πρακτικών και ιδεοληψιών και φυσικά... ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ και ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ με χρήματα του ελληνικού λαού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών