Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 08, 2015

Η Βουλγαρία θωρακίζει τα σύνορα της με φράχτη, αφήνοντας μόνη πύλη εισόδου των λαθρομεταναστών την... Ελλάδα! Μη ρωτάτε... η Κυβέρνηση και ο Καμμένος κοιμούνται

Γράφει ο Αινείας

Μπορεί να λέμε στην καθημερινότητά μας για "μισθούς Βουλγαρίας", υπονοώντας σαφώς το κατώτατο βιοτικό επίπεδο της Βουλγαρίας και την ανέχεια στην οποία ζουν οι κάτοικοι της, υποτιμώντας του, ωστόσο από ότι φαίνεται η Κυβέρνηση της επιδιώκει όσο να προασπίσει τα σύνορά της με κάθε τρόπο από τους "εισβολείς".

Διαβάζω λοιπόν στα "ΝΕΑ" ότι εδώ και 16 μήνες και εντός του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί ένας φράχτης στα σύνορά της με την Τουρκία, που ήδη αυτή τη στιγμή φθάνει τα 30 χιλιόμετρα και σκοπό έχει να προασπίσει τους γηγενείς από τους αλλόφυλους μετανάστες.

Η ολοκλήρωση του έργου θα αφήσει μόνο μια....
δίοδο για την Ευρώπη στους λαθρομετάναστες και αυτή φυσικά είναι η Ελλάδα.


Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ παρακαλά, με την υποστήριξη του πρώην αντιπροέδρου της ΝΔ, Δ. Αβραμόπουλου, να φέρει όσους μπορεί περισσότερους λαθρομετανάστες εντός των συνόρων μας, με την ανοχή του "πατριώτη" Καμμένου που λογικά θα αναλάβει να δίνει πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων, κατατάσσοντάς τους σε "τζιχαντιστές" και "μη τζιχαντιστές" προετοιμάζοντας την επανάσταση εναντίον της υπόλοιπης Ευρώπης.

Υ.Γ.
Η ελληνική κυβέρνηση θα ετοιμάσει κάποιο διάβημα εναντίον των βουλγαρικών αρχών για την "καταπάτηση της ελεύθερης διακίνησης" και των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων";!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών