Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 14, 2015

Απίστευτα ρατσιστικά προνόμια του Ελλαδικού κράτους πρός τους μουσουλμάνους σε αντίθεση με τους Έλληνες Χριστιανούς...


Μετά από σχετική παρέμβαση-ερώτηση του μουσουλμάνου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, η κυβέρνηση επιδεικνύει  σκανδαλώδη εύνοια υπέρ της θρησκευτικής μειονότητας, στην οποία και ο ίδιος ανήκει . Ο αρμόδιος υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς διαβίβασε στην Βουλή έγγραφο με το οποίο προαναγγέλλει ότι ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) θα επαναφέρει την καταβολή εξόδων κηδείας στους μουσουλμάνους μέσω πληρωμής από το ελληνικό κράτος (δηλαδή τα ασφαλιστικά ταμεία), χωρίς  μάλιστα να προσκομίζονται επίσημα παραστατικά.
Η καταβολή του συγκεκριμένου επιδόματος είχε κοπεί από την προηγούμενη (ανάλγητη… και… ρατσιστική…) κυβέρνηση επειδή είχε διαπιστωθεί πλήθος περιστατικών όπου ορισμένοι έθαβαν δυο και τρεις φορές τους συγγενείς τους για να λάβουν χρήματα. Μάλιστα, τα χρήματα που δαπανά κάθε χρόνο ο ΟΓΑ για τα έξοδα κηδειών αγγίζουν το ιλιγγιώδες ποσό ......
30.000.000 ευρώ, ενώ τη ίδια ώρα, με μια εντελώς πρόστυχη λογική, το ελληνικό δημόσιο ζητάει από οικογένειες πεσόντων στο καθήκον την επιστροφή των εξόδων ταφής των οικείων τους.
Κατόπιν της ιλαροτραγικής αυτής διαμορφωθείσας κατάστασης, με τους, κατά τα άλλα, πιστούς θρησκευόμενους μουσουλμάνους, η προηγούμενη κυβέρνηση αποφάσισε να ζητούνται από τους ασφαλισμένους τα σχετικά παραστατικά προκειμένου να αποδεσμευθούν τα χρήματα. Η ευπαθής κοινωνικοθρησκευτική ομάδα των μουσουλμάνων όμως διεκδικεί  προνομιακή μεταχείριση έναντι των υπολοίπων Ελλήνων, απαιτώντας να μην προσκομίζει τίποτα και προβάλλοντας την γελοία δικαιολογία ότι δεν διαθέτει γραφεία κηδειών ή επίσημη υπηρεσία-επιχείρηση η οποία να αναλαμβάνει τα δέοντα και τα καθήκοντα για τις κηδείες, ενώ επίσημη Αρχή για το έλεγχο της νομιμότητας και της δημόσιας τάξης στις υποθέσεις των μουσουλμάνων είναι η μουφτεία και οι διορισμένοι από αυτήν θρησκευτικοί λειτουργοί, δηλαδή οι ιμάμηδες.
Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος περιέγραψε εντός του Κοινοβουλίου τον πραγματικό ρόλο των μουσουλμάνων βουλευτών των κομμάτων σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση, κατά την οποία για πρώτη φορά Έλλην βουλευτής είχε το σθένος να τους αποδώσει τον χαρακτηρισμό που τους αρμόζει: πράκτορες της Τουρκίας. Φαίνεται όμως ότι δεν λειτουργούν μόνοι ,καθώς τον Νοέμβριο του 2014,με τους Έλληνες να λιμοκτονούν, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Γιάννης Αμανατίδης επισκέφτηκε τον διοικητή του ΟΓΑ για να του θέσει το θέμα. Απ’ όσα συνέβαιναν γύρω του τον Αμανατίδη τον απασχόλησε το συγκεκριμένο. Καθένας μπορεί να εξαγάγει τα συμπεράσματά του.
Υποτασσόμενη λοιπόν η κυβέρνηση στα παράλογα αιτήματα των μουσουλμάνων, αναγνωρίζοντας ότι <<προκλήθηκε σειρά προβλημάτων και προσφέρθηκαν επιχειρήματα για τη δυσφήμηση της ελληνικής Πολιτείας>> ,υποστηρίζει την αναγκαιότητα να ληφθεί σχετική μέριμνα.
Μία θρησκευτική μειονότητα, από τους κόλπους της οποίας ξεπηδούν κατά καιρούς εθνικά επικίνδυνα μέλη, γίνεται αντικείμενο ευνοϊκής κυβερνητικής  μεταχείρισης ,σε βάρος της συντριπτικής χριστιανικής πλειοψηφίας. Βέβαια, η κυβέρνηση, πέρα από την ιδεολογική ροπή στην στήριξη των <<ευπαθών>>, προδήλως έρχεται να ανταποδώσει την μαζική τους στήριξη στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Η κίνηση αυτή αποκτά έντονο συμβολικό χαρακτήρα και λόγω της ουσίας της αλλά κυρίως εξαιτίας της χρονικής περιόδου που εκδηλώνεται.
Εν κατακλείδι, σε ένα ανεξίθρησκο κράτος με θεσμοθετημένη επίσημη θρησκεία, η χριστιανική πλειοψηφία θάβει τους νεκρούς της με έρανο και αποπληρώνει τα έξοδα ταφής με δόσεις, ενώ οι μουσουλμάνοι καλούνται να θρηνήσουν τρις (και βάλε) έκαστο δικό τους, με… το αζημίωτο πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών