Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 14, 2015

Και ξαφνικά τα ΜΜΕ ανακάλυψαν ότι η κατάληψη του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι άνδρο διακίνησης ναρκωτικών και ανομίας..


Τώρα ανακάλυψαν την αριστερίστικη ασυδοσία οι πανεπιστημιακοί: «να τερματιστεί η κατάληψη του ΕΚΠΑ, γίνεται χρήση ναρκωτικών»!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αφού πρώτα με κάθε τρόπο τη "διαφήμισαν", προασπίζοντας τα "δικαιώματα" των παιδιών τώρα προφασιζόμενοι γεγονότα που ήδη γνώριζαν προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για το σπάσιμο της κατάληψης. Και έτσι θα επιτευχθεί ο διττός στόχος. Αφενός να νομίζει ο μαζάνθρωπος ότι οι "αναρχικοί" - πράκτορες του καθεστώτος είναι αντισυστημικοί, και αφετέρου να υπάρχει μια πολύ καλή δικαιολογία μέσω της....καταστολής για να επαναληφθούν οι καταλήψεις όταν θα τους χρειαστεί το σύστημα για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Συνεχίζεται για 15η μέρα η κατάληψη στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από ομάδες ακροαριστερών, με το μαρξιστικό Κράτος να κλείνει πονηρά το μάτι στο κόκκινο παρακράτος.
Η Πρυτανεία του ΕΚΠΑ μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει πως ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξουν νεκροί στο υπό κατάληψη κτίριο της Πρυτανείας, καθώς στο εσωτερικό του βρίσκονται εξαρτημένα άτομα τα οποία κάνουν χρήση ναρκωτικών! Εξαιτίας τούτου μάλιστα, καλούν για την άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην αριστερίστικη φαρσοκωμωδία.
«Με αγωνία διαπιστώνουμε ότι....
υπάρχει κίνδυνος απώλειας ανθρώπινων ζωών μέσα στην Πρυτανεία, αφού κατά βάσιμες πληροφορίες γίνεται εκεί χρήση ναρκωτικών ουσιών από εξαρτημένα άτομα», αναφέρει η ανακοίνωση της Πρυτανείας, ενώ γίνεται νύξη και σε συγκρούσεις μεταξύ αντιπάλων ομάδων που συμμετέχουν στην κατάληψη.
Υπενθυμίζουμε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γ. Πανούσης, δήλωσε μεταξύ άλλων στις εκατοντάδες συνεντεύξεις του πως το θέμα της κατάληψης δεν αφορά και συνεπώς δεν μπορεί να επιλυθεί από την αστυνομία, αλλά είναι ζήτημα της πανεπιστημιακής κοινότητας, της Πρυτανείας και των φοιτητικών παρατάξεων!
Η θέση Πανούση βεβαίως, αντικατοπτρίζει κατά τρόπο εξαιρετικό και καθ' όλα ενδεικτικό, την γενικότερη θεώρηση της μαρξιστικής και αριστερίστικης ιδεοληψίας επί του ζητήματος των ακροαριστερών συμμοριών και των καταλήψεων δημοσίων κτιρίων. Κατά το παρελθόν άλλωστε, η ίδια η πανεπιστημιακή κοινότητα τάχθηκε αναφανδόν κατά της αστυνομικής επέμβασης σε καταλήψεις πανεπιστημιακών χώρων, προάγοντας και ενθαρρύνοντας την ανομία και τις καταστροφές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που συνόδευαν τις καταλήψεις και τις οποίες φυσικά, πλήρωνε ο Έλληνας φορολογούμενος.
Η τραγική λοιπόν ειρωνεία είναι πως ενώ η κοινότητα των «σοφών υπερδημοκρατών» του τόπου εξέθρεψε επί χρόνια τα φαινόμενα της ασυδοσίας των ταγμάτων εφόδου της Αριστεράς, εκλιπαρεί σήμερα για λύση στο πρόβλημα, μόνο που οι εκκλήσεις της ηχούν μάλλον ως συντηρητικός οδυρμός-αβάντα στη ΝΔ του Σαμαρά, στα αυτιά μιας μαρξιστικής εξουσίας, η οποία και αποτέλεσε διαχρονικά τον πολιτικό μανδύα της ακροαριστερής τρομοκρατίας.
Σ' όλους αυτούς, πολιτικάντηδες, ακαδημαϊκούς και δημοσιογραφίσκους που ανακάλυψαν σήμερα μόλις την έκνομη δράση του κόκκινου παρακράτους, θα απαντήσει σύντομα ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος τσακίζοντας κάθε αντι-εθνικιστική προπαγάνδα θα αναφωνήσει μετ' επιτάσεως το πάντοτε επίκαιρο: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών