Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 14, 2015

Ρομά (Γύφτους του αναφέρει ο λαός) πιάστηκαν να κλέβουν τα μέταλλα Μνημείου του Ποντιακού Ελληνισμού στο Κιλκίς... Δε θα το μάθετε ποτέ από τα ΜΜΕ


Ρομά ξήλωσαν Μνημείο Ποντιακής Γενοκτονίας για να το πουλήσουν ως μέταλλο

Τα χάλκινα και άλλα μεταλλικά μέρη Ηρώου, αφιερωμένου στη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, που βρίσκεται στην παλιά εθνική οδό Βέροιας Κιλκίς, έκλεβαν δυο ρομά, που πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω.

Η είδηση είχε όλα τα χαρακτηριστικά για να περάσει στα «ψιλά» της επικαιρότητας και τελικά να μην αποτελέσει καν «είδηση». Κάτι η προσοχή της επικαιρότητας στην πιθανολογούμενη μη πληρωμή της δόσης των 500 εκατ. ευρώ και η ενδεχόμενη κήρυξη χρεοκοπίας, κάτι η καταγωγή των δραστών, «έθαψαν» το γεγονός στα δημοσιογραφικά αζήτητα του αστυνομικού δελτίου. Εξάλλου παρόμοια συμβάντα είναι πλέον τόσο συχνά, που από καιρό έχουν πάψει να τυγχάνουν αναφοράς.
Η κλοπή μετάλλων από ....
ρομά δεν συγκινεί πλέον κανέναν, αν και πρόκειται για μια παράνομη επιχείρηση με τεράστια έσοδα και μαφιόζικες πρακτικές. Μέχρι τώρα έχουν ξηλωθεί χιλιόμετρα χάλκινων καλωδίων από τις γραμμές του ΟΣΕ, ενώ σε κάποιους δήμους, οι σχάρες των υπονόμων αποχέτευσης εξαφανίζονται αμέσως μόλις τοποθετηθούν. Αγαπημένο στόχο αποτελούσε πάντα οτιδήποτε αφύλαχτο, χωρίς να εξαιρούνται ακόμα και τα μεταλλικά καντηλάκια των νεκροταφείων ή οι καμπάνες από ξωκλήσια.
Η επιδρομή όμως σ’ ένα μνημείο είναι κάτι πρωτοφανές. Δεν έχει να κάνει τόσο με τις ζημίες που προκλήθηκαν, όσο με αυτή την ίδια την βεβήλωση του. Ένα Ηρώο είναι τοποθετημένο σε ένδειξη Μνήμης και Τιμής, σε αυτούς που αγωνίστηκαν και έπεσαν κάποιες άλλες εποχές για τα ιδανικά του Έθνους. Κάθε βεβήλωση ενός τέτοιου αφιερώματος, προσβάλλει αυτήν την ίδια τη Φυλετική Μνήμη και την Τιμή ολοκλήρου του Έθνους.  Ίσως κάποιοι να τα θεωρούν όλα αυτά μικρά και ασήμαντα. Την εποχή που κάθε δήθεν αντεξουσιαστής μπορεί να καίει τη Σημαία ή να βεβηλώνει το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, πόση σημαντικό μπορεί να είναι ένα ξεχασμένο Ηρώο σε μια γωνιά της Ελλάδας;
Και όμως, υπάρχουν και οι άλλοι. Είναι αυτοί που πιστεύουν ότι όλα τα Μνημεία, από το κεντρικότερο μέχρι το πιο απομακρυσμένο, δεν είναι απλά μάρμαρα και μέταλλα στημένα. Αντιπροσωπεύουν την ίδια την Ψυχή του Έθνους, για την οποία έχουν χυθεί ποταμοί αίματος. Εύλογα θα αναρωτιόταν κανείς, τι θα συνέβαινε αν, στη θέση του Μνημείου της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, βρισκόταν ένα απ’ τα πολλά μνημεία, που έχουν στηθεί για το ολοκαύτωμα των εβραίων; Αρκετά πια με το ρατσισμό και το μίσος απέναντι σε κάθε τι Ελληνικό. Αυτοί που κυβερνούν θα πρέπει να καταλάβουν ότι με τη συμπεριφορά τους και την ανθελληνική ρητορική τους γίνονται ηθικοί αυτουργοί βαρύτατων εγκλημάτων κατά του Ελληνικού λαού. Καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει για όσους προσβάλλουν τα Ιερά και τα Όσια της Φυλής.
Καρανικόλας Χρήστος
xathess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών