Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 14, 2015

Λαθρομετανάστες δηλώνουν στο Πρώτο Θέμα: "Μας φέρνουν συστηματικά στην Ελλάδα τούρκοι... Θα μείνουμε εδώ και περιμένουν και άλλες χιλιάδες στα σύνορα του Έβρου"

"Οδοιπορικό" στο λιμάνι του Πειραιά έκανε ρεπόρτερ του "Πρώτου Θέματος" επιδιώκοντας να αναδείξει άγνωστες πτυχές των λαθρομεταναστών που αποβιβάζονται καθημερινά κατά εκατοντάδες με τελικό προορισμό το κέντρο της Αθήνας.

Σε αυτά που γίνονται πλήρως κατανοητά από το ρεπορτάζ είναι τα εξής:

1ον: Ότι οι δουλέμποροι που τους υπόσχονται μια καλύτερη τύχη είναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ και το κάνουν συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια.

2ον: Η Ομόνοια είναι το "γκέτο" των λαθρομεταναστών καθώς ΟΛΟΙ έχουν κάποιον γνωστό τους σε αυτό το μέρος από τον οποίο περιμένουν βοήθεια.

3ον: Παρά τα ψεύδη ΜΜΕ και πολιτικών ταγών ότι....
οι "καημένοι" λαθρομετανάστες θέλουν να αναζητήσουν την τύχη τους εκτός Ευρώπης, όλοι ανεξαιρέτως και κάθε ηλικίας, ακόμη και αν έχουν γνωστούς εκτός Ελλάδος, δηλώνουν ότι πρώτα θα ψάξουν στην Ελλάδα. (Το "αντιρατσιστικό", ο νόμος της "ιθαγένειας", και τα υγειονομικά/ασφαλιστικά προνόμια των λαθρομεταναστών σίγουρα θα ήταν κάποιοι λόγοι)


4ον: Ότι τα παράλια στην Τουρκία και στον Έβρο είναι ΓΕΜΑΤΑ με λαθρομετανάστες που περιμένουν τη σειρά για να έρθουν στην Ελλάδα που έχουν "γνωστούς", που υπάρχει 'καλή κυβέρνηση', 'που θέλουν να πάνε σχολείο και να σπουδάσουν' και που 'θα αναζητήσουν την τύχη'..

Διαβάστε επ' ακριβώς ορισμένες δηλώσεις τους:
«Φτάσαμε στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας.....Θα πάμε σε κάποιους γνωστούς στο κέντρο της Αθήνας και θα ζητήσουμε αν μπορούν να μας φιλοξενήσουν»
«Αυτό που θέλω είναι να τελειώσω το σχολείο και να σπουδάσω»

«Δεν έχουμε πού να μείνουμε. Θα πάμε στο κέντρο και από εκεί θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση» λέει ο 29χρονος Φεϊζάλ, ενώ ο φίλος του Νασκάντ προσθέτει πως κάποιοι από την παρέα έχουν συγγενείς στη Γερμανία και σε αυτούς θα αναζητήσουν στέγη και εργασία αφού πρώτα δοκιμάσουν την τύχη τους στην Αθήνα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ευρωπαϊκή πλευρά της Τουρκίας έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός παράνομων μεταναστών οι οποίοι, λόγω των φουσκωμένων νερών του Εβρου, δεν μπορούν να περάσουν στην Ελλάδα, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες όταν η στάθμη του νερού θα αρχίσει σταδιακά να υποχωρεί.

Συνοψίζοντας λοιπόν τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από φανερά.
Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, με κομβικό εκτελεστικό βραχίωνα τούρκους διακινητές, με τη συνδρομή ή έστω την ανοχή στρατού και πολιτείας της γειτονικής χώρας, δημιουργίας αποικίας λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, με τελικό σκοπό την εξαφάνιση των Ελλήνων από τον ελλαδικό χώρο και τελικώς τη διοχέτευση ορισμένων κυμάτων λαθρομεταναστών και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Απέναντι σε όλους αυτούς και την Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ που ανοίγει τα....πόδια της (και τα χέρια της) να τους υποδεχθεί, λέμε ένα βροντερό "ΟΧΙ" και Αγωνιζόμαστε για Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες και όχι στον Μουσταφά, τον Αλή και τον Γιαχβέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών