Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 11, 2015

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ!


Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ

“…και μην έχοντας πιο κάτου άλλο σκαλί
να κατρακυλήσει, πιο βαθειά
στου κακού τη σκάλα,
για τ` ανέβασμα ξανά, που σε καλεί,
θα αισθανθείς να σου φυτρώσουν, ω χαρά!,
τα φτερά,
τα φτερά τα πρωτινά σου τα μεγάλα!”.
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Πριν λίγες ημέρες στην Βουλή ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στην Ν.Δ., τόνισε με έμφαση ότι δεν πρέπει να χαίρεται το κόμμα του Σαμαρά για πιθανή πτώση της κυβερνήσεως, αφού από την πτώση αυτή δεν πρόκειται να ωφεληθεί. “Δεν έρχεστε εσείς, έρχονται άλλοι”, είπε χαρακτηριστικά. Ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι; Εάν δεν το είπε ο πρωθυπουργός στην Βουλή το έχουν πει και το έχουν γράψει πολλοί διεθνείς αναλυτές. Έρχεται η ώρα των Εθνικιστών, έρχεται η ώρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Από την πλευρά της η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τόσο με...
δήλωση του ίδιου του πρόεδρου της Αντώνη Σαμαρά, όσο και με αρκετά άρθρα στρατευμένων κονδυλοφόρων της νεοφιλελεύθερης παράταξης, δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει και πάλι λάσπη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ισχυριζόμενοι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υποστηρίζει τον… ΣΥΡΙΖΑ! Καμμία πρωτοτυπία στην λάσπη τους, αφού τα ίδια έλεγαν και στην παρελθούσα βουλή όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταψήφιζε τους μνημονιακούς νόμους της συγκυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ.
ΝΔ: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Δεν μπορεί όμως κανείς παρά να τους αναγνωρίσει ότι διαθέτουν μεγάλο θράσος, αφού φτάνουν στο σημείο να κατηγορούν τους Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως συνοδοιπόρους των νεομπολσεβίκων και των λοιπών “δημοκρατικών” δυνάμεων. Πόσο μάλλον όταν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο παρελθόν είχε κάνει κυβέρνηση με τον ενιαίο τότε Συνασπισμό, στον οποίο συμμετείχε και το ΚΚΕ. Πριν ελάχιστα χρόνια επίσης συγκυβερνούσε με την ΔΗΜΑΡ, η οποία και αυτή αποτελεί τμήμα της ευρύτερης αριστεράς. Μη ξεχνάμε ακόμη ότι το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά είναι αυτό το οποίο από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα παρέδωσε την χώρα χωρίς καμμία αντίσταση στην ιδεολογική και πολιτική κυριαρχία της αριστεράς. Μιας αριστεράς μαρξιστικής απέναντι στην οποία πάντοτε σε όλη την διάρκεια της ιστορίας της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν αντίθετη. Ούτε λίγο, ούτε πολύ η Ν.Δ. αναβιώνει την θεωρία των δύο άκρων, η οποία και την οδήγησε στην πολιτική και εκλογική της συντριβή.
Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω ένα απόσπασμα από το προεκλογικό άρθρο μου για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, το οποίο είχε τίτλο “Ούτε με τους τοκογλύφους, ούτε με τους μπολσεβίκους!” και από το οποίοι σας παραθέτω το παρακάτω απόσπασμα:
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, γυρίστε την πλάτη στους προδότες και τους προσκυνημένους, φτύστε στα μούτρα τους προβοκάτορες της κινδυνολογίας… Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι μία ψήφος ξεκάθαρη. Είναι μια ψήφος υπερήφανη, ψήφος για την Πατρίδα, που δεν δίνεται ούτε στους τοκογλύφους του μνημονίου της Ν.Δ., ούτε στους μπολσεβίκους του εθνομηδενισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι στην πραγματικότητα μια ψήφος για μια Νέα Ελλάδα Εθνικιστική…"
Επίσης μέσα στη Βουλή ο πρόεδρος της Ν.Δ. μίλησε για “ορδές λαθρομεταναστών”, λες και οι λαθρομετανάστες ήλθαν τους τελευταίους δύο μήνες στην χώρα, λες και αυτός είχε περιορίσει την λαθρομετανάστευση, είχε λύσει το πρόβλημα, όντας κυβέρνηση της χώρας!!!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν Κίνημα Εθνικιστικό είναι η πλέον ειλικρινής και ξεκάθαρη αντιπολίτευση ενάντια στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Μάχεται με συνέπεια εδώ και πολλά χρόνια τον εθνομηδενισμό όταν η Ν.Δ. σιωπούσε, κλείνοντας μάλιστα πολλές φορές το μάτι στην αριστερά, όπως στην περίπτωση του θανάτου του Χαρίλαου Φλωράκη, όταν δόθηκε διαταγή σε όλες τις στρατιωτικές μονάδες να έχουν τις Σημαίες τους… μεσίστιες! Ας μη μιλά, λοιπόν, για συνοδοιπόρους η Ν.Δ. γιατί μεγαλύτεροι συνοδοιπόροι από αυτούς δεν υπάρχουν και εάν ο Τσίπρας είναι ο Λένιν, τότε ο Σαμαράς δεν είναι άλλος από τον Κερένσκι που τον έφερε στην εξουσία.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ  ΖΗΤΗΜΑΤΑ
Σημεία και τέρατα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας χωρίς κανείς να αντιδρά. Είχαμε μέσα σε λίγες μέρες δεύτερη βεβήλωση του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου, αυτού του Ιερού χώρου για κάθε Έλληνα πατριώτη. Την ίδια στιγμή κλιμακώνουν τις προκλήσεις τους οι Τούρκοι και όλοι σιωπούν. Φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνει ο Τούρκος γενικός πρόξενος της Κομοτηνής στην Καβάλα και να απαιτεί να βγει από την ανατολική είσοδο της πόλης μία πινακίδα η οποία υπάρχει με την αιματοβαμμένη Κύπρο μας και την φράση «Δεν ξεχνώ»! Είδατε μήπως από τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς να προβάλουν το γεγονός αυτό; Όχι βέβαια… Στα ψιλά πέρασε και μία νέα δήλωση Τούρκου αξιωματούχου ότι στην Τουρκία ανήκουν νησιά του Ελληνικού Αρχιπελάγους καθώς και μικροί νήσοι νοτίως της Κρήτης!
Με τα εθνικά θέματα δεν ασχολείται κανείς και υπάρχουν μόνον κάποιες ανέξοδες πατριωτικές κορόνες στην μάχη των εντυπώσεων και τίποτε πέραν αυτού. Την ίδια στιγμή η κοινωνία και η οικονομία σαπίζουν χωρίς να φαίνεται στον ορίζοντα η οποιαδήποτε ελπίδα ανακάμψεως. Και οι καιροί που έρχονται δεν θα είναι εύκολοι. Αναμένεται κλιμάκωση των πολεμικών επιχειρήσεων στην Μέση Ανατολή κατά των τζιχαντιστών, η οποία μοιραία θα φέρει και κλιμάκωση του ρεύματος των λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα. Τι κάνουν για όλα αυτά; Ποιοι είναι οι μοναδικοί που έχουν απάντηση στα προβλήματα αυτά; Δεν είναι άλλοι από τους ¨άλλους που έρχονται”, όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην Βουλή.
Ναι, όσο κι εάν δεν τους αρέσει, όσο κι αν τους ανησυχεί, όσο κι αν τους προκαλεί πανικό, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε δύο συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και είμαστε αποφασισμένοι όλοι εμείς που κρατάμε στα χέρια μας το Εθνικιστικό Κίνημα να μη προδώσουμε την εμπιστοσύνη των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, που ενάντια στην λάσπη, τις δολοφονίες και τα κάγκελα της φυλακής, μας στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους.
Ας γνωρίζουν ότι μέσα από την παρακμή για την οποία αυτοί είναι υπεύθυνοι, αυτοί που μας κυβέρνησαν και που μας κυβερνούν, θα γίνει περισσότερο δυνατή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ωσάν η έσχατη ελπίδα του Έθνους, ωσάν η πραγματική Εθνική Αντίσταση ενάντια στην ξενοκρατία και στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός Κρατούμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών