Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 11, 2015

Τρομακτικό αλλά αληθινό... Η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ νοίκιασε με λεφτά Ελλήνων ξενοδοχεία για τους λαθρομετανάστες!

Πληρώστε Έλληνες: Ο Σύριζα νοικιάζει ξενοδοχεία για τους λαθρομετανάστεςσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το' παν και το έκαναν οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμπαράσταση και τη σύμπραξη του "πατριώτη" Καμμένου... Οι λαθροέποικοι σε ξενοδοχεία, με φαγητό - ασφάλεια - ζέστη και περίθαλψη και οι Έλληνες στην ανέχεια και στα συσσίτια.


Η Τασία Χριστοδουλοπούλου θα μείνει αλησμόνητη στους Έλληνες όταν εκπνεύσει η ανοχή που δείχνει ο κόσμος προς την συγκυβέρνηση Σανέλ. Η εν λόγω συριζαία έχει τοποθετηθεί αρμόδια υπουργός για την λαθρομετανάστευση και το σπίτι της είναι η πρώτη περίπτωση στην πολιτική ιστορία της χώρας, όπου μπαίνουν δύο υπουργικοί μισθοί, μιας και ο σύντροφός της είναι επίσης υπουργός. Προφανώς σκανδαλώδες το να συμβαίνει αυτό, ιδιαιτέρως την στιγμή που ο μέσος Έλληνας δοκιμάζεται από την κρίση.
Ξεπερνώντας αυτό το προφανές σκάνδαλο, θα περίμενε κανείς ότι ....
η κυρά Τασία θα σεβόταν τουλάχιστον αυτούς που την πληρώνουν, δηλαδή τους Έλληνες πολίτες. Όμως τα λιγούρια της εξουσίας, νομίζουν ότι θα κυβερνάνε για χρόνια και έτσι επιδεικνύουν μία αλαζονεία εφάμιλλη μονάχα του Βενιζέλου. Έτσι η Χριστοδουλοπούλου έχει γίνει διάσημη για τις προκλητικές δηλώσεις της εναντίον των Ελλήνων, οι οποίοι σε συντριπτική πλειοψηφία δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες.
Ξεκίνησε αρχικώς απελευθερώνοντας όλους τους λαθρομετανάστες της Αμυγδαλέζας στην Ομόνοια και συνέχισε λέγοντας ότι «θα τους πάρει και στο υπουργείο». Τώρα ερωτήθηκε σε συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ» περί της πλειοψηφικής απόψεως για όχι άλλους λαθρομετανάστες και για άλλη μία φορά προκάλεσε βάζοντας στο «ίδιο τσουβάλι» τους Έλληνες συνταξιούχους, τους άνεργους νέους και τα βρέφη με τους λαθρομετανάστες. Συγκεκριμένα είπε: «Κοιτάξτε, στην Ελλάδα δεν χωράνε συνταξιούχοι, γιατί έχουν ναυαγήσει τα ασφαλιστικά ταμεία, δεν χωράνε νέοι, γιατί η ανεργία έχει αυξηθεί, δεν χωράνε τα μωρά, γιατί δεν υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί. Προφανώς δεν χωράνε και οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, γιατί δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας και δομές. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα».
Πέραν, όμως, της προφανούς προκλήσεως και της χλεύης με την οποία αντιμετωπίζει τους Έλληνες πολίτες η ανεκδιήγητη αυτή υπουργός, υπάρχει και η πρακτική της, που είναι εξίσου προκλητική. Συγκεκριμένα, μετέβη στη νήσο Κω όπου η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες έχει καταστεί τραγική και ανυπόφορη, προκειμένου να δώσει λύση. Η λύση που άμεσα προώθησε η υπουργός ήταν να πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι την επισκευή ενός ολόκληρου λουξ ξενοδοχείου, προκειμένου να μένουν οι λαθρομετανάστες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών