Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 11, 2015

Συνεχίζονται οι "κόκκινες γραμμές" του συγΚυβερνήτη Καμμένου...Λεηλατούνται τα αποθεματικά των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά αυτός ετοιμάζει τις.... σούβλες και τα αρνιά!

ypetha
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Καμμένος εντούτοις συνεχίζει τις δηλώσεις για "αυξήσεις στους μισθούς των στρατιωτικών" και για"υπερήφανη πολιτική του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε σχέση με τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων". Ενώ ταυτόχρονα δεν μπορεί ή δεν θέλει καλύτερα να ελέγξει ούτε τι γίνεται εντός του Υπουργείου του.
 
Την ίδια ώρα που οι τσιπροκαμμενικοί παπαγάλοι έχουν στήσει επικοινωνιακό παιχνίδι για τη… μεγαλειώδη επίσκεψη του δικού τους στη Μόσχα, ένα… ραβασάκι κατέφτασε στη ζούλα στα Γενικά Επιτελεία, με αποστολέα το υπουργείο Οικονομικών.
Τι έλεγε το ραβασάκι; Ότι όλα τα ....
“διαθέσιμα κονδύλια των Γενικών Επιτελείων επιστρέφουν στον προϋπολογισμό της κυβέρνησης. Και παραμένουν εκεί μέχρι… νεωτέρας! Προφανώς, για να δοθούν (με… εθνική υπερηφάνεια, όμως) στους αχόρταγους διεθνείς τοκογλύφους!
(ΥΓ): Προχθές, εν μέσω επικοινωνιακής καταιγίδας, 448 εκατομμύρια ευρώ, από το υστέρημα του ελληνικού λαού, δόθηκαν στα κοράκια του ΔΝΤ (όπως έγραψαν –στα ψιλά- τα ΜΜΕ)! Λέτε να ήταν μεταξύ αυτών και τα αποθεματικά των Ενόπλων Δυνάμεων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών