Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015

BBC: ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

lathrometanastes2__article__article
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτούς τους "κατακαημένους" θα φροντίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Αν.Ελ. να τους "ελληνοποιήσουν" με την προσφορά του... πολιτικού ασύλου για λόγους "φιλευσπλαχνίας"  όπως αναφέρει το άθλιο νομοσχέδιο για την απόδοση της ιθαγένειας.

Αυτό που γνωρίζουν οι πάντες, επιβεβαίωσε ο σύμβουλος της κυβέρνησης της Λιβύης, Αμπντούλ Μπασίτ Χαρούν, μιλώντας στο BBC:  ότι οι τζιχαντιστές έρχονται στην Ευρώπη μέσα σε βάρκες με λαθρομετανάστες. Αυτό το συμπέρασμα έβγαλε από συνομιλίες που είχε με ιδιοκτήτες σκαφών σε σημεία της Βορείου Αφρικής που ελέγχουν οι τζιχαντιστές, τονίζει το BBC.
Ο Αμπντούλ Μπασίτ Χαρούν ισχυρίζεται ότι το Ισλαμικό Κράτος τους επιτρέπει να συνεχίσουν τη δράση τους, με αντάλλαγμα το 50% των εσόδων τους.
Επιπλέον, ο....
Χαρούν διευκρίνισε ότι οι συγκεκριμένοι τζιχαντιστές δεν έρχονται στην Ευρώπη με δική τους πρωτοβουλία, αλλά κατόπιν σχετικής εντολής του Ισλαμικού Κράτους, που τους επιλέγει πολύ προσεκτικά.
Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, περίπου 60.000 άτομα έχουν ήδη προσπαθήσει να εισέλθουν στη Μεσόγειο φέτος. Πόσοι εξ’ αυτών είναι τζιχαντιστές σε μυστική αποστολή; Άγνωστον! Κι όταν θα μάθουμε, θα είναι πλέον πολύ αργά…

1 σχόλιο:

  1. ...Γιά κοιτάτε ρε παιδιά!!!!
    Έπρεπε να μας το πει το BBC!!!!
    ...γιατί μέχρι τώρα κανείς δεν τό 'ξερε!!!!
    Για ρωτήστε, πόσοι το ήξεραν::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών