Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015

Έτοιμος να στηρίξει την μνημονιακή πολιτική του Σύριζα δηλώνει ο Φον Αντωνάκης!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σύριζα και ΝΔ, αγκαλιασμένοι μαζί για το νέο μνημόνιο.


Άμεση ήταν η συμμόρφωση του φον Αντωνάκη, στις εντολές των παγκόσμιων εξουσιαστών, να στηρίξει την μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων. Έτσι, αμέσως μετά το «μήνυμα» (που έλαβε μέσω του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος), να στηρίξει την επικείμενη συμφωνία για το Μνημόνιο 3, έδωσε συνέντευξη στην κυριακάτικη ναυαρχίδα του Big Boss Μπόμπολα και δήλωσε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να υπάρξει μια «συνεννόηση» με την κυβέρνηση:

«Αν η κυβέρνηση θελήσει βοήθεια, η ΝΔ είναι...
έτοιμη να τη δώσει. Για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε μαζί τους, όπως οφείλουν τα κόμματα σε περιόδους κρίσης, πρέπει να κόψουν τα ψέματα και να συμφωνήσουμε όλοι αν θέλουμε την Ευρώπη. Για να πιάσουν τόπο οι όποιες πρωτοβουλίες πρέπει να υπάρχει το κατάλληλο κλίμα και αποδοχή από όλους… Η ΝΔ θέλει μία συμφωνία που θα κρατά ζωντανή την ανάκαμψη που η προηγούμενη κυβέρνηση είχε πετύχει. Όλοι θέλουμε συμφωνία. Όλοι θέλουμε να αποφευχθεί η ρήξη με τους εταίρους μας…».

Και βέβαια, είναι προφανές ότι αν χρειαστεί στο άμεσο μέλλον, η νουδούλα δε θα διστάσει να στηρίξει και πιο… ενεργά –με συμμετοχή στη συγκυβέρνηση- την μνημονιακή συνέχεια… Με τον φον Αντωνάκη στην αρχηγία της ή και χωρίς αυτόν…

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική – αντιμνημονιακή επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών