Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 20, 2015

Αλβανός - Πακιστανός - Νιγηριανός είσαι.... φαίνεσαι και Έλληνας δε θα γίνεις ΠΟΤΕ! - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Δε θα αναφέρω ούτε καν το όνομα αυτού του αλητήριου, νάρκισσου κλόουν των γηπέδων που προσφάτως παίζοντας με ελληνικό εθνόσημο σε παγκόσμιο επιπεδο, είχε το θράσος να φωτογραφηθεί σε selfie σχηματίζοντας τον δικέφαλο αετό - το κλεμμένο βυζαντινό σύμβολο δηλαδή - υποδηλώνοντας την... καταγωγή του.

Αυτό το παιδαρέλι λοιπόν, όταν και τον "έκραξαν" όλα τα ΜΜΕ και ο κόσμος για την ανήθικη κίνησή του, βγήκε και δήλωσε τα εξής:

"Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι αλβανικής καταγωγής.  Αυτό θα ήταν ασέβεια προς την πατρίδα των γονιών μου και πολλών συγγενών μου. Είμαι και Έλληνας πολίτης......", για να συνεχίσει στο ίδιο μήκος κύματος: "Θα συνεχίσω, επίσης, να.....
σέβομαι και να μην ξεχνώ τις ρίζες μου..."

Αυτοί είναι...."Έλληνες" που το (παρα)κράτος θέλει να τους δώσουμε και με επίσημο τρόπο "ιθαγένεια". Ένα μίγμα αλλογενών, που η φυλετική τους συνείδηση δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ταυτιστεί με την ελληνική και σε στιγμές....ομηρίας και ακραίας συναισθηματικής φόρτισης θα εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως. Για αυτό και θα μάνουν πάντα αλυσοδεμένοι στην... καταγωγή τους.

Και προς Θεού, δεν κατακρίνω. Αντιθέτως οι Εθνικιστές αυτό βροντοφωνάζουμε. Η καταγωγή και εν συνεχεία η φυλετική ψυχή δε θα αλλάξει ΠΟΤΕ. Ούτε και η συνείδησή τους, όση προπαγάνδα και να δεχθούν, όσο και αν το περιβάλλον (εθνοτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, γλωσσικό κτλ) αλλάξει.

Έτσι ο Νιγηριανός και ο Αιθίοπας θα μείνει για πάντα αφρικανός, όσα χρόνια και να μείνει στην Ελλάδα και η ζωή του θα είναι μια ατέρμονη προσπάθεια να ξεφύγει από τη βιοψυχική του σύνθεση και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα αλλά θα είναι ΠΑΝΤΑ μάταιη.

Έτσι και ο Πακισταστανός και Σύριος θα είναι για πάντα μεσανατολίτες, με τα δικά τους "χαρίσματα" και τις δικές τους κουλτούρες.

Έτσι και οι αλβανοκατσαπλιάδες, όπως το παιδαρέλι που κλωτσάει μια πλαστική μπάλα και νομίζει ότι συνεισφέρει εθνικά και πολιτιστικά, όσο και αν αντιγράψουν τις συνήθειες των Ελλήνων, ακόμη και την πίστη τους, θα μείνουν για πάντα φυλετικώς.... κατσαπλιάδες και ανίκανοι να δημιουργήσουν οποιαδήποτε ικμάδα πολιτισμού, με μόνη τους αρετή την.... εγωπάθεια και το...πλιάτσικο!

Ο διακαής πόθος του καθεστώτος είναι να δημιουργήσει αυτούς τους...."Έλληνες". Ένα "κιμά" όπως έλεγε και ο Χριστόδουλος, που δε θα έχουν κανέναν συνεκτικό δεσμό αίματος, και θα γίνονται πολύ εύκολα πιόνια στο διεθνές κατεστημένο και τους πολιτικάντηδες υπηκόους του στην Ελλάδα.

Υ.Γ.
Για αυτό λοιπόν σε όλους εσάς.."πρώτης" - "δεύτερης" - "τρίτης" - "τέταρτης" κτλ μετανάστες, όσες ιθαγένειες και να σας δώσουν οι αντεθνικές ελληνόφωνες κυβερνήσεις θα ξέρετε την αλήθεια και εσώψυχα θα τραγουδάτε μαζί μας...

"Δε θα γίνεις Έλληνας ΠΟΤΕ....(βάλτε όποια εθνικότητα θέλετε)"


Υ.Γ.2
Ότι και να κάνετε πάντως στο τέλος Νικάει Πάντα η Ελλάδα

Υ.Γ.3
Είχε ενοχλήσει τότε τους ευαίσθητους "δημοκράτες"  που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είπαν την αλήθεια σχετικά με τους Ολυμπιονίκες, που "ελληνοποιήθηκαν" και δεν έπρεπε να γίνει ποτέ και των δηλώσεων ότι οι μαύροι όσα χρόνια και να μείνουν στην Ελλάδα "δε θα γίνουν ποτέ ΈΛΛΗΝΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών