Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 20, 2015

FOUR SEASONS ΚΑΙ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΛΙΔΑΤΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ ΒΕΡΥΚΙΟ

verykios_tweet4
Γράφει ο Αντίοχος

Σε… μόδα έχουν εξελιχθεί τον τελευταίο καιρό (επί «πρώτης φοράς αριστερά»…) τα… προσκυνηματικά ταξίδια των διαφόρων νοσταλγών του μπολσεβικισμού στην άλλοτε «Μέκκα» του, την Μόσχα (και εναλλακτικά στο… Λένινγκραντ, όπως αποκαλεί το ΝΟΥΜΕΡΟ ο Λαφαζάνης την Αγία Πετρούπολη).
Αυτές τις μέρες, λοιπόν, βρέθηκε στην Μόσχα ο μεγαλοδημοσιογράφος του κοντομηνάδικου καναλιού Δήμος Βερύκιος (ή… Βερύκοκος, όπως τον αποκαλούν οι… κακές γλώσσες, κι έχουν το λόγο τους που το κάνουν…), για να παρακολουθήσει τα εγκαίνια της Έκθεσης Αμυντικού Υλικού του Ρωσικού Στρατού.     
Εν συνεχεία, ανέβασε στο twitter του διάφορες φωτογραφίες. Από τις οποίες ξεχωρίζουν δύο: μία ....
έξω από το… αγαπημένο του υπουργοπάνου του, υπερπολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons, υπονοώντας ότι διέμεινε εκεί (δεν είναι… ακριβά, 2-3 χιλιάδες τη βραδιά) και μιας γυναίκας που φορούσε ένα κόκκινο σακάκι με το… σφυροδρέπανο στο μανίκι της, σχολιάζοντας (ο… Βερύκοκος) πως: «Υπάρχουν και ορισμένα σύμβολα που δεν γκρεμίζονται».
Έτσι είναι όλοι οι μπολσεβίκοι, γι’ αυτό κατέρρευσε ο «υπαρκτός» τους (χωρίς να πέσει ούτε μία ντουφεκιά, για την τιμή των… σφυροδρέπανων): χλιδάτοι, μοδάτοι και φορσιζονάτοι!

1 σχόλιο:

  1. Το μανικι της φωτο με την πουλαδα και το σφυροδρεπανο ανηκει σε αεροσυνοδο της Αεροφλοτ που τοχουν αφησει σαν σουβενιρ για να λιγωνονται ακομα τα κουμμουνια.


    Ο/Η Χελαδακη(ς) ομολογησε δημοσια..............
    "το λεω δημοσια με τις οποιες συνεπειες......ενα απο τα δυο αυτα ομοφοβικα σαπια αρχιδια της κιτρινης δημοσιογραφιας πισω στις εποχες του σκανδαλου μου με τον εισαγγελεα, μετα το τελος των συνεντευξεων ερχοταν στο σπιτι μου και παρακαλουσε να τον πηδηξω.........εποχες σκαι.........ε α σιχτιρ πια υποκριτες......α σιχτιρ......"


    χεχεχεχεχε
    Δωσε πραμα.



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών