Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 20, 2015

Δούλος των Τραπεζιτών μέχρι εσχάτων ο Σαμαράς:"Μνημόνιο και ας μην μείνει ούτε ένας Έλληνας ζωντανός..."


Σαμαράς: Μνημόνιο κι ας μην μείνει ούτε ένας Έλληνας

Δουλοπρέπεια άνευ ορίων χαρακτήρισε τον Σαμαρά και το απόκομμά του κατά τη διάρκεια της διακυβερνήσεώς του. Οι διεθνείς τοκογλύφοι είδαν για πρώτη φορά κυβέρνηση εκλεγμένη από τον Ελληνικό Λαό να εμφανίζεται πιο προσηλωμένη στα συμφέροντά τους από ότι οι ίδιοι. Χαρακτηριστικό εκείνης της μαύρης, για τον Ελληνισμό, περιόδου της διακυβερνήσεως Σαμαρά ήταν ότι τα νομοσχέδια έρχονταν απευθείας στην αγγλική γλώσσα, ενώ πολλοί ήταν οι βουλευτές της συμπολίτευσης, οι οποίοι ψήφισαν αιματηρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού, χωρίς καν να τα διαβάσουν.
Στα χρόνια της διακυβερνήσεως Σαμαρά εκατομμύρια Έλληνες βρέθηκαν άνεργοι και απελπισμένοι, ενώ οι αυτοκτονίες της περιόδου υπολογίζονται σε 10.000. Αυτές τις πολιτικές προσπάθησε να υπερασπιστεί ο....
ολετήρας του Ελληνισμού από την προσυνδιάσκεψη στα Τρίκαλα, λέγοντας ευθαρσώς ότι «για μας είναι εθνική «κόκκινη γραμμή», που την υποστηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, η παραμονή της χώρας μας στην Ευρώπη και στο ευρώ».
Πρόκειται για το γνωστό «ευρώ πάση θυσία», που πολλές φορές έχει εμφανιστεί στις δημοσκοπήσεις των καθεστωτικών μέσων. Με δεδομένο ότι τα μνημόνια που έχει υπογράψει ο Σαμαράς, περιέχουν εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και αιματηρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού, είναι σαφές ότι ο Σαμαράς θέτει ως προτεραιότητα τη νεφελώδη έννοια του «ευρώ», δηλώνοντας ουσιαστικά ευθαρσώς ότι άμα κυβερνούσε ξανά τον τόπο, θα αποδεχόταν τα πάντα και θα έλιωνε τους Έλληνες κάτω από την μπότα του μνημονίου.
Η πρέπουσα απάντηση από τους Έλληνες Εθνικιστές έχει ήδη δοθεί από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο:
«Το ερώτημα που τίθεται μετά ταύτα είναι εάν αξίζει στην σημερινή εποχή, στον καιρό “της παρακμής της δύσεως” να μάχεται κανείς για Ιδέες; Εμείς οι Χρυσαυγίτες σε αυτό το ερώτημα έχουμε δώσει την απάντηση μας με τον Αγώνα μας, με τις θυσίες μας, με τους τιμημένους νεκρούς μας, σε πλατείες και δρόμους και σε φυλακές.
Όχι, για εμάς δεν ισχύει το “ευρώ πάση θυσία”, γιατί πάνω από το χρήμα, πάνω από την κτηνωδία του καταναλωτισμού ευρίσκονται άλλες άξιες όπως Πίστη, Πατρίδα, Φυλή, Πολιτισμός, Παράδοση, Έθνος! Και εάν οι πολλοί όντας άβουλοι, μη γνωρίζοντας πόσο μοιραία είναι η επιλογή τους βαδίζουν προς τον γκρεμό, υπάρχουν και οι λίγοι, οι οποίοι αντιστέκονται!
Υπάρχουν και οι Χρυσαυγίτες, που με όλη την δύναμη της καρδιάς μας επαναλαμβάνουμε ότι εάν το δίλημμα είναι Ευρώ ή Ελλάδα, εμείς χωρίς δισταγμό απαντούμε ΕΛΛΑΔΑ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών