Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2015

Ηλίας Κασιδιάρης: " Ενάντια στους μεγαλοαστούς καρπαζοεισπράκτορες των διεθνών τοκογλύφων"


Ενάντια στους μεγαλοαστούς καρπαζοεισπράκτορες των διεθνών τοκογλύφων

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Γράφει ο Ηλίας Κασιδιάρης 

Την περασμένη Πέμπτη βρέθηκα στη βουλή με ειδική, ολιγόωρη άδεια από τις φυλακές για επίκαιρη ερώτηση μου στον υπουργό Οικονομικών με θέμα τα δάνεια από το ΔΝΤ, το επαχθές χρέος της χώρας και την αναπτυξιακή  τράπεζα των BRICS. Επρόκειτο για μείζονα εθνικά ζητήματα και θα ανέμενε κανείς μία σοβαρή αντιμετώπιση από τους κυβερνητικούς παράγοντες που παριστάνουν τους «αντιστασιακούς», τους «διώκτες της τρόικα», τους «φιλορώσους» και τους «λαϊκούς ήρωες». Δυστυχώς γι’ αυτούς, από την πρώτη στιγμή καταγγείλαμε την διπροσωπία τους, την διγλωσσία τους και τα παραμύθια που πουλάνε στον λαό. Μέσα το παίζουν αντιστασιακοί και έξω εισπράττουν αλλεπάλληλες «φάπες» από τους διεθνείς τοκογλύφους. Επειδή τα επιχειρήματα της Χρυσής Αυγής είναι αληθινά, επομένως και ακαταμάχητα, ο γνωστός μεγαλοαστός “fashion icon” του Σύριζα δεν είχε να δώσει καμία απάντηση επί της ουσίας. Έτσι, επέλεξε τον εύκολο δρόμο της....
συκοφαντίας και της καθιερωμένης καραμέλας (από τα μνημονιακά ανδρείκελα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) περί υποδικίας και εγκληματικής οργάνωσης. Έχει όμως ενδιαφέρον να παρακολουθήσαμε το περιεχόμενο της ερωτήσεώς μας από τα επίσημα πρακτικά της βουλής. Τότε θα καταλάβουν ακόμα και οι αδαείς ότι οι διάφοροι «μπαρουφάκηδες», μη έχοντας τίποτα να απαντήσουν στον αληθή πολιτικό μας λόγο, αναγκάζονται να στραφούν στις ανέξοδες συκοφαντικές επιθέσεις. Στο τέλος του κειμένου παρουσιάζεται και ο σχετικός διάλογός μας με τον Υπ. Οικ., του οποίου η αμηχανία ήταν μονίμως έκδηλη (οι πρακτικογράφοι επέλεξαν να αφαιρέσουν σημαντικό τμήμα από το «κράξιμο» που ακολούθησε, παρ’ όλα αυτά το σχετικό απόσπασμα είναι ενδεικτικό).
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ο Τσίπρας έπαιρνε τηλέφωνα στη Λαγκάρντ και σε άλλους παράγοντες και δήλωνε ότι δεν έχουμε χρήματα να πληρώσουμε την τελευταία δόση στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και εν συνεχεία η Ελλάς πλήρωνε κανονικά τη δόση. Η σοβαρή διαπραγμάτευση δεν γίνεται έτσι. Όταν παίρνεις τηλέφωνο και λες «δεν θα πληρώσω το ΔΝΤ» και μετά από δύο ημέρες τρέχεις να πληρώσεις, ασφαλώς χάνεις κάθε έννοια κύρους και σοβαρότητας απέναντι σ’ έναν τοκογλύφο πιστωτή, του οποίου ο μόνος σκοπός είναι να αφαιμάξει τη χώρα από χρήματα και να της αρπάξει την περιουσία. Τι κάνετε λοιπόν μ’ αυτά τα άσφαιρα πυρά και μ’ αυτές τις άσφαιρες δηλώσεις; Βεβαίως, ανάλογες κυβισθήσεις είδαμε επανειλημμένως και εις ό,τι αφορά το «σκίσιμο του μνημονίου». Το δεύτερο ερώτημα αφορά ένα μείζον ζήτημα. Τι θα γίνει, επιτέλους, με το δημόσιο χρέος; Το παιχνίδι για το ΣΥΡΙΖΑ χάθηκε όταν απεμπόλησε το δίκαιο ελληνικό αίτημα περί διαγραφής μεγάλου μέρους του ελληνικού χρέους. Στο τρίτο μέρος της ερωτήσεώς μου αναφέρομαι στο ζήτημα της Αναπτυξιακής Τράπεζας των χωρών BRICS. Έχετε σκοπό να πάτε σ’ αυτήν την Τράπεζα, δηλαδή στο οικονομικό φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη στις 18-20 Ιουνίου, ή σας το απαγορεύουν αυτό οι «εταίροι», όπως έγινε στις 9 Μαΐου  με τις εορταστικές εκδηλώσεις στη Μόσχα; Θα γίνουμε μέλος στην νέα αναπτυξιακή Τράπεζα; Θα ζητήσουμε κεφάλαια; Και αν ναι, πόσα κεφάλαια; Ποιοι θα είναι οι όροι της συμμετοχής μας; Πώς θα εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για την ανάπτυξη;
Είπατε ότι η ιστορία του ΔΝΤ είναι σκοτεινή. Πολύ σωστά. Αυτό, όμως, το λέτε εδώ, για εσωτερική κατανάλωση. Όταν πήγατε στην Λαγκάρντ είπατε ότι θα τους αποπληρώνουμε εις το διηνεκές. Η θέση αυτή είναι εθνικά επιζήμια. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πρέπει να φύγει από τη χώρα, διότι σε όποια χώρα πήγε την κατέστρεψε. Εσείς είστε αυτός που υπέγραψε την παράταση της δανειακής σύμβασης με το αγγλικό δίκαιο, με την οποία αίρονται οι ασυλίες της χώρας μας για την εθνική της κυριαρχία. Όμως, επειδή μιλάτε για «υπερήφανη διαπραγμάτευση», δεν είναι υπερήφανη διαπραγμάτευση να εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος ενώπιον του Γιουνκέρ και να δέχεται φάπες, να δέχεται χαστούκια εν είδει αστεϊσμού από τον εκπρόσωπο της διεθνούς τοκογλυφίας και να δίνει την εικόνα καρπαζοεισπράκτορα. Η εικόνα που δίνεται δεν είναι εικόνα σοβαρού κράτους. Θυμίζετε τον Βενιζέλο που τον χτύπαγε ο Γιουνκέρ στο κεφάλι με τους φακέλους παλαιότερα. Πρέπει να καταλάβετε ότι εκπροσωπείτε μία χώρα, εκπροσωπείτε ένα έθνος και απαιτείται περισσότερη σοβαρότητα και όχι όσα λέγονται εδώ για εσωτερική κατανάλωση, μέσα σε αυτή την Αίθουσα και στα κανάλια, εν συνεχεία - όταν πηγαίνετε στο εξωτερικό - να απεμπολούνται.
Είναι πολύ εύκολο, κύριε υπουργέ, να ζητάς λιτότητα και μετά να είσαι στη βίλα σου και να πίνεις το κοκτέιλ σου μπροστά στην πισίνα σου. Είναι πιο δύσκολο αυτό που κάνουμε εμείς που ζητάμε εθνική αντίσταση και μετά πηγαίνουμε στη φυλακή, γιατί μόλις φύγω από εδώ στη φυλακή θα πάω σε ένα κελί δύο επί δύο. Στην αρχή της συζήτησης με τους τοκογλύφους εταίρους χρησιμοποιήσατε τη Χρυσή Αυγή ως φόβητρο και είπατε: «Βοηθήστε εμάς, βρείτε τα μαζί μας, γιατί μετά θα έρθουν οι άλλοι, η Χρυσή Αυγή, με την οποία δεν θα τα βρείτε.». Αυτό που λέτε είναι αλήθεια. Και οι ξένοι τοκογλύφοι ξέρουν πως όταν έρθει η Χρυσή Αυγή στα πράγματα, δεν υπάρχει περίπτωση μαζί μας να τα βρούνε.
Δυστυχώς, όμως, η Κυβέρνησή σας συνεχίζει τη μνημονιακή πολιτική των προκατόχων της. Δυστυχώς! Όπως ο Σαμαράς έταζε «Ζάππεια» έτσι ο Τσίπρας έταζε «Θεσσαλονίκες». Τίποτα από όλα αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να τηρηθεί, για αυτό και πράγματι θα γίνει πράξη η απειλή σας προς τους ξένους τοκογλύφους, πράγματι θα γιγαντωθεί το εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής για μία ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα. Ευχαριστώ.
ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Κύριε Κασιδιάρη;
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Παρακαλώ.
ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Δεν ήσασταν στη φυλακή για την αντίστασή σας στο μνημόνιο.
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Γι’ αυτό είμαστε και μόνο.
ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Ήσασταν για εγκληματικές πράξεις, κύριε Κασιδιάρη.
(Διαμαρτυρίες από την πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή)
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Τώρα έγινε ανώτατος δικαστής από Υπουργός Οικονομικών! Δεν είστε δικαστής!
ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Δεν είμαι δικαστής.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λαμπρούλης): Κύριε Υπουργέ…
ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Δεν είμαι δικαστής, αλλά δεν ήσασταν στη φυλακή λόγω αντίστασής σας στο μνημόνιο.
(Χειροκροτήματα από τον Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νικόλαο Ξυδάκη)
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Μας κλείσατε στη φυλακή όλα τα κόμματα, γιατί είμαστε η μόνη δύναμη αντίστασης στη διεθνή τοκογλυφία!
ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Δεν σας κλείσαμε στη φυλακή εμείς, η ελληνική πολιτεία σας έκλεισε.
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Μας έκλεισε στη φυλακή το παράνομο μνημονιακό καθεστώς.
(Διαμαρτυρίες από την πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή)
Φυλακές Κορυδαλλού,
31 Μαΐου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών