Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ


Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Πολ Μέισον και το Channel 4 έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής της «διαπραγματευτικής» ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ (για όσους νομίζουν πως γίνεται διαπραγμάτευση και δεν είναι όλα προαποφασισμένα…) Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Στη συνέντευξή του, ο Τσακαλώτος μίλησε ειλικρινά, ομολογώντας ότι η συγκυβέρνηση του Τσίπρα και των ελαφροδεξιών συνοδοιπόρων του, είναι υπέρ της Ευρώπης (εννοώντας τη λυκοσυμμορία της Ε.Ε.), γιατί πιστεύει ότι η διάσπασή της και η διάλυση της ευρωζώνης θα είχε «επικίνδυνες πολιτικές συνέπειες». Ήτοι, την άνοδο του «καταραμένου» εθνικισμού των ευρωπαϊκών λαών, που φοβούνται όπως ο διάβολος το λιβάνι, οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα αμερικανοκομμουνιστάκια. Ιδού η ομολογία του:

«Είμαστε συστημικά υπέρ της Ευρώπης, διότι πιστεύουμε...
ότι η διάσπαση της Ευρώπης, η διάλυση της ευρωζώνης, θα οδηγούσε σε μια πολύ άσχημη πολιτική κατάσταση, θα οδηγούσε σε ανταγωνιστικές νομισματικές υποτιμήσεις, και πέραν αυτού σε εθνικισμούς όπως εκείνοι της περιόδου του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, ή ακόμη χειρότερους. Η φιλοευρωπαϊκή στάση μας δεν είναι τακτική, είναι στρατηγική».

Χωνέψτε το, λοιπόν, όλοι πως δύο είναι οι δρόμοι: ή της υποταγής στην Ε.Ε. και το ευρώ των διεθνών τοκογλύφων ή του εθνικισμού! Διαλέγετε και παίρνετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών