Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2015

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

pappas7__article__article__article

Επειδή όλοι θα πέσουν στον Τσίπρα, ότι θα καταστραφούμε κλπ, θα πρέπει να του πούμε ότι δεν χρειάζεται ούτε εκλογές ούτε δημοψήφισμα. Εχει νωπή την λαϊκή εντολή να βγει από τα μνημόνια.
Να καταλογιστούν ευθύνες στους Σαμαρά-Βενιζέλο για την κατάσταση της χώρας.Στήν καλύτερη περίπτωση ας καταφύγει στον Λαό γιά μία φορά. Ας κάνει Δημοψήφισμα ··· για να....
εισπράξει την βροντερή λαϊκή απόφαση. ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. Ειδάλλως  να παρέλθει η ημερομηνία που λήγει η προθεσμία, οπότε μετά είναι ελεύθερος να φροντίσει για χρηματοδότηση της χώρας από αλλού.
Δεν του έδωσε εντολή ο λαός «να διαπραγματευθείς καλύτερα από μας», που λένε οι άλλοι, ή οι εκπρόσωποι των μηντιακών συμφερόντων και των εκμεταλλευτών του Δημοσίου χρήματος.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ «ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ». ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ !
Χρ. Η. Παππάς
Υ.Γ. Γιά καμμιά σημαντική απόφαση δεν ρωτήθηκε ποτέ ο Λαός. Ούτε για την εισδοχή στην ΕΟΚ (ΝΔ) ,ούτε γιά το ευρώ (ΠΑΣΟΚ).
Τόσο δημοκράτες είναι τελικά οι δήμιοι του ελληνικού Λαού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών