Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2015

Μετά την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ...τι;


Μετά την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το 2002 κυκλοφόρησε το βιβλίο μου με τον τίτλο ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ”. Στο βιβλίο αυτό παρέθετα μία φράση του Λένιν, η οποία έλεγε: “Όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο το καλύτερο για μας”. Τόνιζα ότι με την πολιτική κατάσταση της χώρας, όπως ήταν διαμορφωμένη, η φράση αυτή ταίριαζε σε εμάς, τους Χρυσαυγίτες. Και πράγματι έτσι έγινε!
Μέσα από την καταστροφική πολιτική των κυβερνήσεων Σημίτη, Νέας Δημοκρατίας και μνημονίου και την απαξίωση ολοκλήρου του πολιτικού συστήματος, γιγαντώθηκε το Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το 2010 κερδίσαμε μία έδρα στο Δήμο Αθηναίων και το 2012 μπήκαμε πανηγυρικά στη Βουλή. Και η άνοδός μας συνεχιζόταν. Η τελευταία δημοσκόπηση πριν δώσει την τελική εντολή ο Σαμαράς να μας κλείσουν στην φυλακή έδινε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 18%!
Την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πίστεψαν ότι...
θα την σταματήσουν με τις πολιτικές διώξεις και πράγματι αυτό μέχρι ένα βαθμό το επέτυχαν. Κάποιοι πίστευαν και ότι θα μας… εξαφανίσουν! Θα τους “λειώσω” είχε δηλώσει ο Σαμαράς, θα τους πάω στο 2%… Σε πείσμα των αντιπάλων μας, όμως, κρατήσαμε τις δυνάμεις μας και όλα δείχνουν ότι η πολιτική σκευωρία, η οποία στήθηκε εις βάρος μας από την Νέα Δημοκρατία και η οποία βόλευε και βολεύει θαυμάσια και τον ΣΥΡΙΖΑ, θα καταρρεύσει.
Όπως είναι διαμορφωμένο σήμερα το πολιτικό σκηνικό, δυστυχώς για την Πατρίδα μας, αλλά αυτό δεν είναι ευθύνη δική μας, τα πράγματα θα πάνε χειρότερα. Στην πλέον πιθανή περίπτωση που οδηγηθούμε σε νέο μνημόνιο από την κυβέρνηση Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει δεχθεί ένα καίριο πολιτικό πλήγμα, από το οποίο δεν θα συνέλθει ποτέ και θα συμπαρασύρει σίγουρα και το κόμμα των ΑΝΕΛ στην πτώση του. Στην αντίθετη περίπτωση κατά την οποία θα προχωρήσει σε ρήξη, θα χάσει μεγάλο μέρος των σίγουρα όχι αριστερών ψηφοφόρων του, οι οποίοι θα ζήσουν στην πράξη την διάψευση των ελπίδων τους ότι είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να επιτύχει μία αξιοπρεπή λύση στο οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος.
Από τις εξελίξεις αυτές δεν πρόκειται να ωφεληθεί ούτε η Ν.Δ., αφού νωπή είναι η πολιτική της αποτυχία, αλλά ούτε και το ΚΚΕ, το οποίο αποτελεί ένα ιστορικό απολίθωμα.
Είναι δεδομένο λοιπόν ότι οι πολιτικές εξελίξεις ευνοούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για τον λόγο αυτό θα πρέπει όλοι οι Χρυσαυγίτες και όλες οι Χρυσαυγίτισσες να είναι  με όλες τους τις δυνάμεις ενεργοί στον πολιτικό αγώνα. Γιατί αυτό επιβάλει η Ιδεολογία μας, η Πίστη μας, το καθήκον μας, αλλά και γιατί οι καιροί που έρχονται θα είναι δικοί μας.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Πολιτικός Κρατούμενος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών