Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2015

Οι «προφητείες» του μεγάλου Πασοκάρχη Ευάγγελου και ο κρύος ιδρώτας των Συριζομούρηδων


Οι «προφητείες» του μεγάλου Πασοκάρχη Ευάγγελου και ο κρύος ιδρώτας των Συριζομούρηδων

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι γνωστό, ο απερχόμενος μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος, ευθύνεται για πολλά, τα οποία διέπραξε ο ίδιος και το σινάφι του. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι τράβηξε και πολλά. Μέχρι την τελευταία ώρα προ των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, όπου εμφανιζόταν για να βγάλει λόγο, τον περίμεναν συριζο-ανταρσύες (το ίδιο πράμα είναι…) για να τον αποδοκιμάσουν. Ενώ δεν έπρατταν το ίδιο και με τον έτερο Καππαδόκη της συγκυβέρνησης, Σαμαρά. Προφανώς, γιατί τις ψήφους των κλεφτο-πασόκων ήθελαν να λεηλατήσουν…
Τώρα ο Βενιζέλος φεύγει από την....
αρχηγία του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, αλλά του’ χει μείνει μέσα του το πάθος της εκδίκησης, η οποία ως γνωστόν, είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.
Υπ’ αυτό το πρίσμα, λοιπόν, πρέπει να εξηγήσουμε κάποιες αποστροφές του λόγου του την Παρασκευή, που απευθύνονταν στους συριζομούρηδες, όπως το «εκεί που φτύνουν θα γλείψουν»  και το κορυφαίο: «Θα το πληρώσετε όχι λόγω υπευθυνότητας, αλλά λόγω αντικειμενικής ευθύνης. Θα το πληρώσετε. Μη γελάτε! Να προετοιμάζεστε πολιτικά και ψυχολογικά γι’ αυτό που θα σας συμβεί».
Τι εννοούσε ο «ποιητής»; Πως αυτά που του έκαναν οι συριζο-αριστεριστές στο παρελθόν, σύντομα θα τα υποστούν από κάποιους άλλους, μόλις θα ψηφίσουν το Μνημόνιο 3!
Και μόλις συνειδητοποίησαν οι συριζομούρηδες τι προφήτεψε ο Ευάγγελος, σταμάτησαν τα χάχανα και άρχισε να τους λούζει κρύος ιδρώτας…
Εθνικισμός.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών