Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2015

Ηλίας Παναγιώταρος στην εφημερίδα “Λόγος”: Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνε....εναντίον Όλων"!


Ηλίας Παναγιώταρος στην εφημερίδα “Λόγος”: Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!

Συνέντευξη στον Μάκη Τουμάση

H Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε ξαφνικά στον πολιτικό μας γαλαξία και πολλοί τη θεωρήσαμε σαν μια κραυγή του λαού κατά της πολιτικής διαφθοράς θεωρώντας πως ο Ελληνικός Εθνικιστικός χώρος πέθανε με την διάλυση του κόμματος της Εθνικής Παράταξης. Τόσο όμως στις τρεις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις όσο και στις Ευρωεκλογές έδειξε ο συγκεκριμένος χώρος που εκφράζει τον Ελληνικό Εθνικισμό ως ομογάλακτος των συγγενών Ευρωπαϊκών κομμάτων όπως του Γαλλικού Εθνικού Μετώπου ή του αντίστοιχου Ιταλικού και Αυστριακού πως ο λαϊκός εθνικισμός δεν έχει σβήσει.Ο Ηλίας Παναγιώταρος είναι ένα από τα ιδιαίτερα προβεβλημένα στελέχη του στην Ελλάδα.
- Ποιο ήταν κε Παναγιώταρε το νόημα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου;
Το νόημα και το μήνυμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου ήταν η συντριπτική νίκη των αντιμνημονιακών δυνάμεων, ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, η διαγραφή του επονείδιστου-επαχθούς μέρους του χρέους, το οποίο θα ήταν απόρροια του λογιστικού ελέγχου, η κατάργηση των μνημονίων και των μεσοπρόθεσμων, η ανάκτηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας.  
- Τι έχετε να σχολιάσετε για το γεγονός πως συγκεντρώνετε την αποδοκιμασία όλων των κομμάτων της Βουλής;
Επιβεβαιώνεται το σλόγκαν της Χρυσής Αυγής "Εναντίον όλων". Όλοι οι....
φαύλοι, οι διεφθαρμένοι, οι υποταγμένοι σε ένα κοινό μέτωπο, με τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής απέναντί τους. 
- Πώς σχεδιάζει το κόμμα σας να αντιμετωπίσει την αφωνία που έχει επιβάλλει η Ελληνική Δικαιοσύνη σε πολλά στελέχη σας;
Η επιβαλλομένη από την δικαιοσύνη "αφωνία" εις βάρος του Αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής αντιμετωπίζεται με απόλυτη επιτυχία και αυτό το καταδεικνύουν τα αποτελέσματα των εκλογών: ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή ήταν τρίτο κόμμα στις Ευρωεκλογές του 2014, τρίτο κόμμα στις Εθνικές εκλογές του 2015 και τρίτο κόμμα στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις! Χωρίς λεφτά, χωρίς κρατική επιχορήγηση, αποκλεισμένοι και κατασυκοφαντημένοι από τα ΜΜΕ, με τον Αρχηγό και την ηγεσία του Κινήματος προφυλακισμένους για 18 μήνες και τώρα σε κατ' οίκον περιορισμό, με  βουλευτές και στελέχη μας ευρισκόμενους μέχρι και σήμερα στην φυλακή. Πάρα ταύτα, προχωράμε μπροστά δυναμικά!
- Υπάρχει ζωή για την Ελληνική κοινωνία εκτός ευρώ;
Ζωή υπήρχε και πριν το ευρώ. Όπως υπάρχει στη Νορβηγία, στην Ελβετία, στην Μεγ. Βρετανία και σε πολλές άλλες υπεραναπτυγμένες χώρες του κόσμου. Το ευρώ κατέστρεψε την ελληνική οικονομία και η Ελλάδα το έχει πληρώσει πολύ ακριβά. Μας οφείλουν, δεν τους οφείλουμε! Και στο προβοκατόρικο δίλημμα "Ευρώ ή δραχμή;", εμείς απαντάμε "Εθνική αξιοπρέπεια και ανάπτυξη". Διότι χωρίς ανάπτυξη, δηλαδή χωρίς πρωτογενή παραγωγή, μεταποίηση, βιομηχανία, ναυτιλία, όποιο και αν είναι το νόμισμά μας, η κατάληξη είναι προδιαγεγραμμένη, όπως τώρα.
- Τελικά είστε ένα μονοθεματικό κόμμα που ασχολείται μόνο με τα Εθνικά θέματα;
Επ' ουδενί είμαστε μονοθεματικό κόμμα. Αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι είμαστε πρώτοι σε κοινοβουλευτικό έλεγχο, ένας έλεγχος που περιλαμβάνει όλους τους τομείς της κοινωνίας. Στο πρόγραμμά μας, το οποίο είναι απλό και κατανοητό, δίνουμε απαντήσεις-λύσεις σε όλα τα προβλήματα του Τόπου μας, για το πώς πρέπει να πορευθούμε ως Έθνος-Κράτος-Λαός. Έχουμε σταθερές και τεκμηριωμένες θέσεις για την Εξωτερική Πολιτική, την Οικονομία, την Παιδεία, τον Πολιτισμό, την Ναυτιλία, την Υγεία, το Περιβάλλον, τα Εργασιακά θέματα και την ανάπτυξη του Τόπου μας. Ας μας προσκαλούν, λοιπόν, στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ για να τους λύσουμε όλες τις απορίες. Τους προκαλούμε. Αυτοί δεν ανταποκρίνονται.
- Η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία είναι λύση και ποιές συνθήκες μπορούν να το επιβάλλουν;
Η λαϊκή ετυμηγορία είναι το απαύγασμα της Κοινωνικής Δημοκρατίας, συνεπώς και η προσφυγή στις κάλπες είναι το καλύτερο δημοψήφισμα. ¨Ένας από τους λόγους για προσφυγή στις κάλπες είναι και ο εμπαιγμός του Ελληνικού Λαού, όπως έγινε και στις πρόσφατες εκλογές. Ο Λαός δεν ψήφισε για την επιβολή νέων μνημονίων, για την θέσπιση νέων επαχθών μέτρων, για νέες συμφωνίες με τους τοκογλύφους. Οι Έλληνες ψήφισαν για ρήξη, ανάπτυξη και Εθνική Κυριαρχία. Οπότε, αν είναι να έρθει νέο μνημόνιο, τότε η λαϊκή ετυμηγορία είναι επιβεβλημένη.
- Με τη πολυφωνία που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση μπορεί να αρθρωθεί ενιαίος πολιτικός λόγος επωφελής για τον Ελληνικό λαό;
Κατηγορηματικά όχι, διότι τα λόγια πρέπει να επαληθεύονται από τις πράξεις. Προεκλογικά, όπως και στις προγραμματικές του δηλώσεις, ο νυν πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για συγκεκριμένες ενέργειες, αλλά τελικώς πράττει διαφορετικά. Τα δε στελέχη του Σύριζα -πρωτοκλασάτα και μη- λένε τα ακριβώς αντίθετα, όπως π.χ. συμβαίνει με τους Λαπαβίτσα και Δραγασάκη. Αλλά και ορισμένοι άλλοι αυτοαναιρούνται και αυτοδιαψεύδονται, όπως ο κ. Βαρουφάκης, ο οποίος άλλα λέει το πρωί και άλλα το βράδυ. Συνεπώς ο Σύριζα δεν είναι σε θέση όχι μόνο να διατυπώσει έναν ορθό και ενιαίο πολιτικό λόγο, επωφελή για τον Λαό, αλλά αντιθέτως -με όλες αυτές τις παλινωδίες- δείχνει έλλειψη σοβαρότητας και υπευθυνότητας, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
- Είστε υπέρ της δραχμής ή υπέρ του ευρώ;
Το Διεθνές Δίκαιο δικαιώνει τις χώρες, που ευρισκόμενες στο κρίσιμο δίλημμα της ανθρωπιστικής κρίσης και της εύρυθμης λειτουργίας του κράτους τους από την μια, και της αποπληρωμής των οιονδήποτε χρεών από την άλλη, επιλέγουν την πρώτη περίπτωση, όπως έπραξε και ο Ιωάννης Μεταξάς το 1938, ο οποίος δικαιώθηκε από την Κοινωνία των Εθνών. Την εν λόγω απόφαση χρησιμοποίησε και η Αργεντινή το 2004 και πέτυχε το "κούρεμα των χρεών" της κατά 65-70%. Επίσης, το Διεθνές Δίκαιο -πέραν των περιπτώσεων της ανθρωπιστικής κρίσης- δικαιώνει μια χώρα και όταν τα δάνεια είναι τοκογλυφικά και εκ των προτέρων είναι γνωστό ότι δεν δύνανται να αποπληρωθούν, δάνεια των οποίων τα κεφάλαια προωθούνται για άλλους σκοπούς (μίζες, λαδώματα, κλπ.). Σε όλες τις περιπτώσεις, λοιπόν, η Ελλάδα δικαιολογείται και έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να ζητήσει το "κούρεμα των χρεών" της.
- Στον οικονομικό τομέα πώς κατορθώνετε να ανταπεξέρχεστε στις οικονομικές υποχρεώσεις που είναι οπωσδήποτε και πολλές  τη στιγμή που σας έχει διακοπεί η οικονομική σας χρηματοδότηση;
Η Χρυσή Αυγή δεν χρωστάει πουθενά! Ελέγχθηκε, εξονυχιστικά και επανειλημμένα, από το ΣΔΟΕ και τα ταμεία της βρέθηκαν πεντακάθαρα. Το ίδιο ισχύει και για τους Βουλευτές και τα στελέχη της. Είναι το μοναδικό κόμμα, που διατηρεί βιβλία Γ' Κατηγορίας, συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες, είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας, και όλα αυτά όταν ολόκληρο το σύστημα, κράτος-παρακράτος είναι εναντίον μας. Είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα, με έναν πολύ δυνατό Αρχηγό. Ας εξετάσουν, λοιπόν, τα κόμματα, που μας κατηγορούν, γιατί φθίνουν αν και χαρακτηρίζονται για την "δημοκρατική διάρθρωσή" τους, και ας αφήσουν την Χρυσή Αυγή στους πετυχημένους αγώνες της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών