Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 06, 2015

ΟΛΟΙ οι αναγνώστες του "Πρώτου Θέματος" γράφουν διθυράμβους για τον Μιχαλολιάκο και την ομιλία του στη Βουλή...

Μπορεί οι δουλοπάροικοι των διεθνών και εγχώριων τοκογλύφων, νταβατζήδες των ΜΜΕ, εσκεμμένα να μην επέτρεψαν να προβληθεί η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, "φιμώνοντάς" τον, και να φθάσει ο λόγος σε κάθε Έλληνα, ωστόσο χιλιάδες ήταν και πάλι αυτοί που τον άκουσαν..

Στο ρεπορτάζ του "Πρώτου Θέματος" μάλιστα για την ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου κυριολεκτικά οι σχολιαστές θριαμβολογούν για τα όσα ανέφερε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, κάνοντας λόγο για τον "μόνο ειλικρινή άνδρα του Κοινοβουλίου", "τον άνθρωπο που μόνο αυτός μπορεί να μας σώσει από τους προδότες" αλλά και με τη συνειδητοποίηση του λόγου που το καθεστώς τον έβαλε φυλακή, και τον κρατά μακρυά από το λαό, καθώς είναι ο "μόνος που τους χαλάει τη μανέστρα".

Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί τα σχόλια των αναγνωστών τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία (πάνω από το 90%) είναι κολακευτικά για τη Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό της, καθώς όπως αναμενόταν η συγκλονιστική ομιλία του Ν. Μιχαλολιάκου γέμισε με υπερηφάνεια και πίστη τους Έλληνες, πως μπορούν να περιμένουν κάτι καλύτερο στο μέλλον από τους επαίτες των Βρυξελλών...

Δείτε και τα υπόλοιπα σχόλια...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών