Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 06, 2015

ΤΟ ΚΚΕ, ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ… ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ

koutsoumpas-perissos-dog-club
Γράφει ο Αντίοχος

Από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή μας το Μνημόνιο (με την πολύτιμη συνεισφορά των ΚΝΑΤ, που την ημέρα ψήφισης του Μνημονίου 1, περιφρούρησαν αποτελεσματικότατα τη βουλή από την οργή του λαού…), ανετέθη από το σάπιο σύστημα στο ΚΚΕ και μια άλλη διατεταγμένη υπηρεσία, εκτός από τη φύλαξη της βουλής: το καπέλωμα της λαϊκής αντίδρασης.

καπελώσει όποιους Έλληνες ήθελαν να διαμαρτυρηθούν και να αποτρέψει τους υπόλοιπους. Εφόσον, ήξεραν καλά οι κουκουέδες, πως οι πολλοί δεν επρόκειτο να συνταχθούν πίσω από τις κόκκινες παντιέρες τους και ότι θα προτιμούσαν να μείνουν στα… σπίτια τους.  
Το ίδιο κόλπο γίνεται και τώρα και μάλιστα… προκαταβολικά. Έτσι, ενώ μνημονιακή συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα (τουλάχιστον επισήμως, γιατί στην πραγματικότητα έχει υπογραφτεί πολύ πριν από τις εκλογές…), το μακρύ χέρι του συστήματος που ακούει στο όνομα ΚΚΕ, διοργανώνει σε λίγες μέρες συλλαλητήριο «ενάντια στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία που ετοιμάζουν κυβέρνηση και δανειστές», στην Ομόνοια, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της χώρας. Όχι μόνο για να καπελώσει την αντίδραση του κόσμου, αλλά αυτή τη φορά –λόγω του ότι το νέο Μνημόνιο θα είναι αριστερό- και για να διασώσει τη χαμένη τιμή της αριστεράς. Θα λένε, λοιπόν, ότι αυτό το Μνημόνιο δεν είναι αριστερό, ότι αυτή η συγκυβέρνηση δεν είναι αριστερή, κ.τ.λ. Αλλά, αυτή τη φορά δε θα καταφέρουν οι κουκουέδες να ξεγελάσουν τον κόσμο! Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απλά ένα αριστερό κόμμα, είναι το αριστερό κόμμα, με στελέχη που στην συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχονται από το ΚΚΕ. Ποια θα είναι η κατάληξη; Σε λίγους μήνες από τώρα, όποιος δηλώνει δημοσίως αριστερός, θα διατρέχει άμεσο κίνδυνο… λιντσαρίσματος, από τον απλό κοσμάκη! Κι ας σκούζει όσο θέλει το ΚΚΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών