Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 06, 2015

ΟΧΤΩ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΦΩΝΟΥΝ: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

xrysh_aygh
Γράφει ο Νικογιάννης

Άρθρο το οποίο έστειλαν στην εφημερίδα Financial Times με τίτλο «Την ύστατη ώρα, έκκληση για οικονομική λογική και ανθρωπιά» και απευθύνεται σε όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες, οκτώ ακαδημαϊκοί και πολιτικοί, ζητούν από την Ευρώπη να πάρει μέτρα και να στηρίξει τον Τσίπρα γιατί μετά από αυτόν θα έρθει η Χρυσή Αυγή.
Πρόκειται για τον Νομπελίστα Οικονομικών και καθηγητή του Columbia University Τζόζεφ Στίγκλιτς, τον καθηγητή της Ecole Normale Superieure και του LSE Τομά Πικετί, τον πρώην πρωθυπουργό της....
Ιταλίας και πρόεδρο του Foundation of European Progressive Studies Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, την καθηγήτρια του Columbia University Στέφανι Γκρίφιθ-Τζόουνς, την καθηγήτρια του LSE Μαίρη Κάλντορ, την Χίλαρι Ουέινραϊτ του Transnational Institute στο Άμστερνταμ, τον καθηγητή Μάρκους Μίλερ του Warwick University και τον καθηγητή Τζον Γκραλ του Middlesex University.
Υ.Γ. 1 Είναι πλέον γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλά σε τροχιά ανόδου αλλά σε τροχιά εξουσίας και αυτό το παραδέχονται και οι Ευρωπαίοι.
Υ.Γ.2 Η Ευρώπη και οι δανειστές τρέμουν την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή γιατί μόνο τότε θα έρθει πραγματική ρήξη με τους τοκογλύφους δανειστές, καταγγελία του μνημονίου και διαγραφή του επαχθούς χρέους όπως άλλωστε τόνισε και ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος εχθές στην Βουλή.
Υ.Γ. 3 Αφιερώνουμε αυτήν την επιστολή  στις εταιρείες alco &  Metron Analysis, για τις «έγκυρες δημοσκοπήσεις»  που παρουσίασαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών