Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 06, 2015

Ο Καμμένος χειροκροτά τους νταβατζήδες για την συνωνομοσία της σιωπής εναντίον της Χρυσής Αυγής


Ο Καμμένος χειροκροτά τους νταβατζήδες για την συνωνομοσία της σιωπής εναντίον της Χρυσής Αυγής

Πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης μοίρασε ενώπιον του Κοινοβουλίου ο «εταίρος πλήρους ευθύνης» του Τσίπρα, Πάνος Καμμένος. Λες και δεν αρκούσε η σιωπηρή συναίνεση στην ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό ή η κατάθεση του λαθρονομοσχεδίου, ο κ. Καμμένος ανάλωσε σημαντικότατο μέρος της ομιλίας του, προκειμένου να πείσει το «Ποτάμι» ότι δεν είναι «ακροδεξιός».
Βεβαίως, αυτή διακαής προσπάθεια δεν ήταν άνευ αντικειμένου, αφού το κόμμα του Μπόμπολα έχει πολλάκις δηλώσει ότι προτίθεται να στηρίξει την κυβερνητική πλειοψηφία, αν δεν υπάρχουν «ακροδεξιοί» σε αυτήν. Για αυτούς τους λόγους, ο Καμμένος, έφτασε μέχρι και...
στο «άδειασμα» του βουλευτή του, Νικολόπουλου, απολογούμενος και λέγοντας ότι «ο Νικολόπουλος είναι ακροδεξιός. Μάλιστα. Και επειδή είναι ο Νικολόπουλος ακροδεξιός, κατ’ εσάς, είναι και όλοι οι άλλοι».
Δεν μας αφορούν, βεβαίως, τα εσωκομματικά των Ανέλ, όμως σε μία αποστροφή του λόγου του, ο Καμμένος, προέβη σε μία ασχήμια που καταδεικνύει την ψοφοδεξιά προέλευσή του, αλλά και την συστημικότητά του. Απευθυνόμενος προς την κοινοβουλευτική ομάδα του «Ποταμιού», είπε: «Ακροδεξιοί είναι αυτοί, οι οποίοι πηγαίναν να πάρουν συνέντευξη από τον Μιχαλολιάκο, όταν η Χρυσή Αυγή είχε αποκλειστεί από όλα τα μέσα ενημέρωσης».
Καταρχάς, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο των Ανέλ, που επιχαίρει της συνωμοσίας σιωπής, που είχε επιβληθεί από τα κανάλια της διαπλοκής εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αυτό το σχέδιο φίμωσης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, θυμίζουμε, είχε αποκαλυφθεί από τον Πρετεντέρη, όταν σε συνέντευξή του, είχε δηλώσει: «Όταν ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή πριν τις εκλογές του 2012 συνεννοηθήκαμε να μην τους καλούμε, να μην τους δώσουμε τον λόγο.»
«Αξιοθαύμαστο», πραγματικά, το γεγονός ότι ο δήθεν αντισυστημικός, Καμμένος, φτάνει στο σημείο να χειροκροτά ανοιχτά τον Πρετεντέρη. Το επόμενο βήμα, αλήθεια, ποιο είναι; Να βγάλει μία δακρύβρεχτη, αλά Σαμαράς, ομιλία στην Βουλή, για τον Πρετεντέρη;
Σε αυτό το σημείο, όμως, αξίζει να θυμίσουμε κάτι τόσο στον Καμμένο, όσο και στον Πρετεντέρη. Η συγκεκριμένη, από 13 Μαΐου του 2012, συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Ανέλ, έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο Λαός δεν τρώει «κουτόχορτο», ούτε εξαρτάται από τους «φίλτατους» νταβατζήδες, που χειροκροτά ο Καμμένος, για την ενημέρωσή του.

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΙ,ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΒΑΡΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών