Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015

Κυβέρνηση σαλτιμπάγκων: Πρώτη ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά Αριστερά


Κυβέρνηση σαλτιμπάγκων: Πρώτη ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά Αριστερά

Τις τελευταίες παραστάσεις του τσίρκου που ονομάζεται κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ παρακολουθεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου, οπότε και αναγγέλθηκε από τα χείλη του πρωθυπουργού η διενέργεια δημοψηφίσματος, ο Ελληνικός Λαός.
Από την προεκλογική ακόμη περίοδο, η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες πως η κυβέρνηση που θα σχηματιζόταν μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και η οποία θα είχε ως βασικό πυλώνα τον Σύριζα, επρόκειτο να έλθει σε συμφωνία με τους δανειστές παρά τις περί του αντιθέτου προεκλογικές εξαγγελίες και διακηρύξεις.
Ακολούθησαν πέντε μήνες πολιτικής «αγρανάπαυσης», ακατάσχετης....
επικοινωνιακής μπουρδολογίας, τακτοποίησης των κομματικών πελατών στο Δημόσιο και αλαζονικής αποχής από ενέργειες οι οποίες έστω και κατ' ελάχιστον θα έδιναν στο Λαό την αίσθηση της απόδοσης κοινωνικής δικαιοσύνης και προπαντός της αποκατάστασης της εθνικής μας κυριαρχίας.
Από τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του τρικλίζοντας μπροστά στα αδιέξοδα που οι ίδιοι δημιούργησαν, επιδιώκουν να μεταθέσουν το έγκλημα της ανέντιμης συμφωνίας με τους τοκογλύφους στις πλάτες του Ελληνικού Λαού. Δίχως να λάβουν το παραμικρό μέτρο προστασίας του Λαού μας και διασφάλισης των προϋποθέσεων προκειμένου οι Έλληνες να αποφασίσουν ελεύθερα στις κάλπες για το δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου, κρυμμένοι στις ασφαλείς και καλά φυλασσόμενες βίλες τους, παρακολουθούν απαθείς το δράμα ενός ολόκληρου Λαού που εξαπατήθηκε κατ' επανάληψη από τις συμμορίες του «δημοκρατικού» τόξου.
Μόλις 72 ώρες μετά την επικύρωση στη Βουλή της πρότασης για διενέργεια δημοψηφίσματος, η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ κάνει ότι περνά από το χέρι της προκειμένου να εντείνει το κλίμα φόβου και κατατρομοκράτησης του Λαού μας. Οι κλειστές τράπεζες και η επιβολή ανώτατου ορίου ανάληψης από τα ΑΤΜ στα 60 ευρώ, οι ελλείψεις αγαθών στην αγορά και η αδυναμία καταβολής ολόκληρης της σύνταξης, καθιστούν εκ των πραγμάτων τον θίασο Σύριζα-ΑΝΕΛ όχι απλώς κωμικοτραγικό αλλά εθνικά επικίνδυνο.
Πρόκειται όμως περί ερασιτεχνικής αδυναμίας της κυβέρνησης να πράξει τα αυτονόητα ή περί σκόπιμης μεθοδεύσεως ούτως ώστε όχι μόνο να νομιμοποιηθεί ένα Νέο Μνημόνιο αλλά μάλλον να καθαγιασθούν τα εγκλήματα των προηγούμενων κυβερνήσεων;
Το γεγονός ότι τόσο οι υπουργοί όσο και τα στελέχη Σύριζα-ΑΝΕΛ αντί να υπερασπίζονται δημοσίως και με σθένος το ΟΧΙ στο Μνημόνιο παραμένουν απαθείς παρατηρητές της τρομοκράτησης του Ελληνικού Λαού, συνηγορεί υπέρ της δεύτερης άποψης. Αν μη τι άλλο, μια κυβέρνηση η οποία θα επιθυμούσε πραγματικά το ΟΧΙ στο Νέο Μνημόνιο θα φρόντιζε να διασφαλίσει για μια μονάχα εβδομάδα την ομαλότητα στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων, πράγμα το οποίο φυσικά δεν έκανε. Αντιθέτως, απεδείχθη στην πράξη ότι κύριο μέλημα της κυβέρνησης ήταν η αλληλεγγύη προς τους λαθρομετανάστες, τους οποίους όχι μόνον υποδέχεται κατά εκατοντάδες χιλιάδες αλλά επιπλέον, αποφασίζει να τους παραχωρήσει την ελληνική ιθαγένεια. Η αλληλεγγύη προς τον Ελληνικό Λαό έμεινε στα χαρτιά και στις κάλπικες ιδεολογικές διακηρύξεις των απατεώνων του μαρξισμού.
Με απλά λόγια, η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ φέρει ακέραια την ευθύνη της παράδοσης του Ελληνικού Λαού ως πρόβατο επί σφαγή στις διαθέσεις των διεθνών τοκογλύφων. Μόλις προ ολίγων ημερών, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δήλωσε σε μια συνέντευξη η οποία συζητήθηκε ευρέως το αυτονόητο: «η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα είναι στόχος εθνικός αλλά προϋποθέτει την οργάνωση της εθνικής παραγωγής». Πρόσθεσε δε και δικαιώνεται απολύτως σήμερα, πως η ρήξη απαιτεί προετοιμασία, προετοιμασία τόσο των κρατικών δομών όσο και του Λαού.
Αποδεικνύεται εν τέλει, πως η αντιμνημονιακή ρητορική υπήρξε για το Σύριζα και τους ΑΝΕΛ, όπως και προηγουμένως για τη ΝΔ του Σαμαρά, σημαία ευκαιρίας ούτως ώστε να ανέλθουν στην εξουσία.
Για τη Χρυσή Αυγή δεν υπάρχουν ψευτοδιλήμματα και φόβοι: η υπεράσπιση της Πατρίδος και η ευημερία του Λαού μας είναι ο υπέρτατος Νόμος!
Ευάγγελος Καρακώστας

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών