Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ... Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να καταγγείλει την ανθελληνική στάση της Κυπριακής Κυβέρνησης του ΔΗΣΥ, που αντί να βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδος προτίμησε να παραμείνει πιστό φερέφωνο και στενός συνοδοιπόρος των διεθνών τοκογλύφων.
Φαίνεται η τακτική του «GOODBOY», δεν είναι μόνο στα Εθνικά μας θέματα και στο Κυπριακό αλλά σε όλες τις πτυχές τις πολιτικής της, ενώ αποδεικνύουν περίτρανα ότι η κατάπτυστη δήλωση του Ανανστασιάδη προ ολίγων ημερών για να αποκόψουν τον ομφάλιο λώρο από την μητέρα πατρίδα, παίρνει σάρκα και οστά.
Θα ήταν καλό να αναλογιστούν μερικά εκ των οποίων προσέφερε η μάνα Ελλάς στον...
κυπριακό Ελληνισμό, όπως τους χιλιάδες φοιτητές που σπουδάζουν ΔΩΡΕΑΝ στην Ελλάδα, τα εκατοντάδες βιβλία και άλλα έντυπα, αλλά και τους χιλιάδες νέους που έχυσαν το αίμα τους στα Ελληνικά αυτά χώματα.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Κύπρου δηλώνει την στήριξη του Ελληνικό λαό, τον οποίο και καλεί να δώσει την πρέπουσα απάντηση τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στους «θεσμούς»: Όχι στα αιματηρά μέτρα και την εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας! Όχι στο μνημόνιο, ΝΑΙ στην Εθνική ανεξαρτησία.
Τέλος καλούμε την Κυβέρνηση Νίκου Ανανστασιάδη σε άμεση παραίτηση, καθώς μέρα με την μέρα οδηγεί τον κυπριακό Ελληνισμό στο τέλμα και σε επικίνδυνες ατραπούς με την μειοδοτική της στάση.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών