Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 01, 2015

ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Κατά την ομιλία του αρχηγού μας Ν. Μιχαλολιάκου, προς τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου εντός του κοινοβουλίου, που καλύφτηκε ζωντανά από την κρατική τηλεόραση, μεταξύ άλλων ο αρχηγός μας τόνισε πως η κρίση που μαστίζει σήμερα τη Χώρα μας, δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και βαθιά κοινωνική. Κάτι που αποκρύπτεται εντέχνως από τους νταβατζήδες των ΜΜΕ. Το 1981 όταν οι ανίκανοι δεξιοί παρέδωσαν τη Χώρα στους επικίνδυνους, κατ’ επίφαση σοσιαλιστές, άρχισε να ανδρώνεται η σήψη και η διαφθορά στα σπλάχνα του κοινωνικού ιστού της Χώρας μας. Σκάνδαλα επί σκανδάλων τόσο οικονομικά όσο και ηθικά είδαν τα φώτα της δημοσιότητας, με μια κοινωνία χωρίς αντιστάσεις πλέον να παρακολουθεί ατάραχη, μιας και η ίδια είχε γίνει φορέας της διαφθοράς.
Την ώρα που ο αρχηγός μας έλεγε αυτά τα λόγια, η ιστοσελίδα της «Καθημερινής» με το άρθρο της, 29-5-015, «Την κορυφή του Λιμενικού αγγίζει η έρευνα για το κύκλωμα δουλεμπόρων», ερχόταν να επιβεβαιώσει τα πολιτικά δρώμενα. Το άρθρο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το σύνολο, σχεδόν, της....
ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος φέρεται, κατά πληροφορίες, να αγγίζει η έρευνα για τη διασύνδεση δουλεμπόρων με επίορκους αξιωματικών Αστυνομίας, Λιμενικού και Ε.Υ.Π./ Η έρευνα εξάλλου για τη διασύνδεση δουλεμπόρων με επίορκους αξιωματικούς Αστυνομίας – Λιμενικού φέρεται να έχει και πολιτικές προεκτάσεις./ Οι καταγραφές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων μεταξύ υπόπτων φέρεται να αποκαλύπτουν ανάμειξη στη υπόθεση και 66χρονου πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ./ Παλαιότερα, την περίοδο 2008 – 2009 η Αντιτρομοκρατική είχε θέσει στο στόχαστρό της τον 66χρονο καθώς υπήρχαν υπόνοιες ότι τροφοδοτούσε με όπλα οργανώσεις του «αντάρτικου πόλης». Την εκτίμηση ισχυροποιούσαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο «γέρος» (όπως ήταν το παρατσούκλι του) διατηρούσε επαφές με δραστήρια άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.»
Πολλάκις ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει τονίσει ότι δεν είναι τόσο το οικονομικό πρόβλημα που υφίσταται η Χώρα μας, όσο το πρόβλημα της διαφθοράς, που εκτός της πολιτικής εξουσίας έχει διαβρώσει και την υπόλοιπη Ελληνική κοινωνία. Τα οικονομικά προβλήματα της Πατρίδας μας κάποτε θα λυθούν, αυτό όμως που δύσκολα θα σπάσει, αλλά όχι ακατόρθωτα, είναι το απόστημα της κοινωνικής κατρακύλας που φέρει το όνομα, διαφθορά, και η οποία διαφθορά είναι ο μόνος υπαίτιος της σημερινής μας κατάντιας.
Δεν έχουν διαβρωθεί όλοι οι Έλληνες. Η πληθώρα του Ελληνικού λαού ανθίσταται ακόμη στο πρόβλημα της διαφθοράς. Αλλά περιμένει αυτό το κάτι που θα την ξυπνήσει και θα καταλάβει και πάλι πως είναι να είσαι Έλληνας. Και όταν οι πολλοί ανδρωθούν ξανά θα ξεκινήσουμε από την αρχή να ξαναγίνουμε το Έθνος που μας αρμόζει.
Οι διάφορες εκδηλώσεις πατριωτικού ενδιαφέροντος που επανέφερε η Χρυσή Αυγή στο προσκήνιο, όπως η χθεσινή εκδήλωση για τη μαύρη επέτειο της αλώσεως της Πόλης, δεν γίνονται άσκοπα. Ακούω από πολλούς συναγωνιστές να λέγουν : «τα ξέρουμε αυτά/ πάλι μας τρέχουν για μνημόσυνα/ δεν πάσχουμε από αυτά»,  και ου το καθεξής. Καθήκον και υποχρέωση δική μου, και όχι μόνο, είναι να λέω, όσες φορές και αν χρειαστεί, πως η αφύπνιση του λαού μας δεν θα γίνει δια μαγείας. Πρέπει όλοι μας να συμμετέχουμε, ο καθένας με τις δυνάμεις του, ώστε να επιτευχθεί σιγά-σιγά η ανόρθωση του κοινωνικού ιστού της Χώρας μας. Αυτό το σκοπό έχουν οι εκδηλώσεις μνήμης που κατά καιρούς διοργανώνει ο Λαϊκός Σύνδεσμος. Οι λίγοι είναι που θα ξυπνήσουν τους πολλούς, και αυτό φίλοι συναγωνιστές βάλτε το βαθιά μες το μυαλό σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών