Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 01, 2015

Δένδιας στο MEGA: "Φοβάμαι ότι η ΝΔ θα πάει στο... 3%"!!!

Συνέντευξη στο MEGA έδωσε προ ημερών ο, εκκολαπτόμενος δελφίνος της ΝΔ, Ν. Δένδιας και όπως ήταν φυσικό οι περισσότερες ερωτήσεις περιστρέφονταν γύρω από τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας και τις προθέσεις... όσων εποφθαλμιούν την καρέκλα του Σαμαρά.

Ο Δένδιας που έχει κάνει επιστήμη τις διπλωματικές απαντήσεις που δεν βγάζουν ουσιαστικές ειδήσεις αλλά αφήνουν συνεχώς υποννοιούμενα αυτή τη φορά ήταν... δεικτικός για το μέλλον της ΝΔ.

Σχετικά λοιπόν με τη στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας και την απήχησή της στον κοινωνικό ιστό ο Δένδιας ήταν αποκαλυπτικός:
"Ελπίζω να μην γίνουμε ΠΑΣΟΚ", είπε λακωνικά αλλά με πολύ νόημα.

Ομολόγησε λοιπόν ότι....
η καταβαράθρωση των εκλογικών ποσοστών της ΝΔ είναι νομοτελειακή, όσο συνεχίζει τον "ανένδοτο της δικαίωσης των μνημονιακών επιλογών" όπως έκανε και το ΠΑΣΟΚ και πως το μέλλον προοιωνίζεται θλιβερό με τα ποσοστά της να ακολουθούν αυτά του πρώην κραταιού ΠΑΣΟΚ, σήμερα τελευταίου κόμματος του Κοινοβουλίου.

Αυτό βέβαια που δεν ανέφερε αλλά το υπονόησε... εμμέσως είναι ότι την κύρια ευθύνη για τη διάλυση της ΝΔ έχει ο Σαμαράς.
Και επίσης αυτό που δεν ανέφερε ποτέ αλλά το γνωρίζει καλά μέσα του και τρέμει, είναι πώς ο ελληνικός λαός γέρνει το κεφάλι του προς τα... άκρα, δυναμώνοντας τη φωνή των Εθνικιστών που τόσο... φοβάται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών