Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 14, 2015

Ο Βαρουφάκης αποκαλύπτει: "Ο Τσίπρας είχε κατάθλιψη μετά το δημοψήφισμα...Ήθελε ΝΑΙ"

Γράφει ο Αινείας

Η ακόρεστη δίψα του για δημοσιότητα, αλλά και η ακατάσχετη πολυλογία του τελικώς μερικές φορές... αποδίδει, καθώς ομολογεί την αλήθεια που κρύβουν οι άθλιοι συστημικοί προβοκάτορες. Ο Βαρουφάκης από τότε που παραιτήθηκε από την Κυβέρνηση έγινε... πολύ πιο δεικτική και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει έτσι, καθώς τώρα είναι "απελευθερωμένος" από τα δεσμά κάποιου κυβερνητικού πόστου.

Στη συνέντευξή του στους Financial Times έριξε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΟΜΒΑ όπου ανέφερε αύπο που βέβαια διαπίστωνε κάθε νοήμων άνθρωπος και που μόνο η Χρυσή Αυγή είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή...

"Ο Τσίπρας ήθελε το "ΝΑΙ"", δήλωσε ο Βαρουφάκης και συνέχισε με πιο σπαρταριστές λεπτομέρειες σχετικά με....
το τι έγινε το βράδυ των αποστελεσμάτων του δημοψηφίσματος στο Μέγαρο Μαξίμου όταν και πήγε να δει τον Πρωθυπουργό και αντίκρυσε την εξής εικόνα:

"Μπήκα στο πρωθυπουργικό γραφείο περιχαρής. Πετούσα στα σύννεφα που έσπρωχναν οι άνεμοι του λαϊκού ενθουσιασμού απ' τη νίκη της ελληνικής δημοκρατίας στο δημοψήφισμα. Μόλις μπήκα στο γραφείο ένιωσα αμέσως μια αίσθηση παραίτησης, μια αρνητικά φορτισμένη ατμόσφαιρα. Ήρθα αντιμέτωπος με ένα ηττοπαθές κλίμα, το οποίο ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με ό,τι συνέβαινε έξω. Εκείνη τη στιγμή αναγκάστηκα να πω στον πρωθυπουργό: αν θέλετε να αξιοποιήσετε την έξαψη της δημοκρατίας έξω από αυτό το κτίριο, μπορείτε να βασίζεστε πάνω μου. Αν όμως δεν μπορείτε να διαχειριστείτε αυτό το μεγαλειώδες 'όχι' σε μια μάλλον παράλογη πρόταση των Ευρωπαίων εταίρων μας τότε θα χαθώ μέσα στη νύχτα" αναφέρει χαρακτηριστικά για τη νύχτα του δημοψηφίσματος"  

Αυτή λοιπόν η λογοτεχνική αφήγηση των γεγονότων, απόρροια και της πραγματικής επαγγελματικής απασχόλησής του που είναι η συγγραφή βιβλίων, είναι άκρως αποκαλυπτική για το τι σήμαινε το "ΟΧΙ" των Ελλήνων στο Τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας επένδυσε στο "ΝΑΙ" για να επιτρέψει στον εαυτό του και το κόμμα να κάνει τη "μέγαλη έξοδο" και να φύγει από την πολιτική αλώβητος...
Τελικώς το "ΟΧΙ" τον καταδίκασε στην ατιμία - προδοσία του λαού και θα έχει ως επακόλουθο την πλήρη απαξίωση τόσο του ίδιου όσο και της "αριστεράς".

Υ.Γ.
Yanis keep.... talking!!!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών