Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 14, 2015

Ναόμι Κλάιν: Μετά το Μνημόνιο της αριστεράς έρχεται η Χρυσή Αυγή!


Ναόμι Κλάιν: Μετά το Μνημόνιο της αριστεράς έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Η Ναόμι Κλάιν είναι Ιουδαία δημοσιογράφος και συγγραφέας βιβλίων γύρω από τον οικονομικό πόλεμο των διεθνών τοκογλύφων. Εδώ και καιρό είχε δηλώσει την υποστήριξή της στην κυβέρνηση της αριστεράς και όπως είναι απολύτως λογικό τώρα που ήρθε το μνημόνιο της αριστεράς, απογοητεύτηκε.
Έτσι, έκανε το σχόλιό της στο ανάλογο χώρο του διαδικτύου: «Άραγε, θα προσποιούνται τους έκπληκτους και τους αθώους αν οι Έλληνες την επόμενη φορά ψηφίσουν τους νεοναζί;»
Το σχόλιο αυτό απηχεί, βεβαίως, την πρότερη επιχειρηματολογία Σύριζα που ζητούσε έλεος από τους διεθνείς τοκογλύφους για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή. Πέραν του χαρακτηρισμού που δείχνει ότι η Κλάιν έχει ενστερνιστεί πλήρως την...
καθεστωτική προπαγάνδα εναντίον της Χρυσής Αυγής, η βασική σκέψη της είναι σωστή.
Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αλλά και το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, απέδειξαν ότι ο Ελληνικός Λαός διαθέτει την βούληση για την απελευθέρωση του από την ξένη επικυριαρχία. Το πλειοψηφικό αυτό ρεύμα της Ελληνικής Κοινωνίας δεν έχει εκπροσώπηση σε ένα Ελληνικό Κοινοβούλιο, που αποτελείται από μνημονιακά κόμματα (Σύριζα, Ανέλ, Πασόκ, ΝΔ, Ποτάμι) ή δεκανίκια τους (ΚΚΕ).
Είναι μοιραίο, λοιπόν, παρά τα όποια πολιτικά παιχνίδια, ότι συντόμως η Χρυσή Αυγή, το μόνο πραγματικά αντιμνημονιακό και ως εκ τούτου διωκόμενο κόμμα, θα γιγαντωθεί. Πλέον όλοι οι πολιτικοί χώροι, πλην της Χρυσής Αυγής, έχουν αποδείξει ότι είναι υποταγμένα στα μνημόνια.
Ιδιαιτέρως ο Σύριζα που στήριζε η Κλάιν, έπαιρνε λεφτά από την Μέρκελ για να διεξάγει αντιχρυσαυγίτικο αγώνα, να εκδίδει βιβλία γεμάτα ψέμματα και να κάνει εκδηλώσεις εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου. Τώρα ξεπληρώνει τα λεφτά της φράου, ξεπουλώντας την Ελλάδα. Τόσο απλό είναι…

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους να μπει και κανένας νοικοκύρης στην κυβέρνηση .... έχει πήξει το μάτι μας στα λαμόγια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών