Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 14, 2015

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

simaia-syntagma)__article__article
Γράφει ο Αντίοχος

Πολύς λόγος έγινε για την συνέντευξη του Μπαρουφάκη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας και τα λεγόμενά του περί «ταπείνωσης», «νέας Συνθήκης των Βερσαλλιών» κ.τ.λ.
Ωστόσο, τα ΜΜΕ έκρυψαν επιμελώς τις πολιτικές προβλέψεις που έκανε ο λεγάμενος, για το ποιο κόμμα θα ενισχυθεί, λόγω της λαίλαπας του νέου αριστερού Μνημονίου. Και τις έκρυψαν, γιατί αφορούσαν την Χρυσή Αυγή και υπάρχει συμφωνία των ΜΜΕ και του πολιτικού υποκόσμου της χώρας, να αποφεύγεται κάθε –μη συκοφαντική- αναφορά στο Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών και ειδικά στην προοπτική ενίσχυσής του (ο Βαρουφάκης παρέβη τη συμφωνία γιατί έδινε συνέντευξη σε ξένο μέσο…). Ιδού η… προφητεία του – που σίγουρα θα βγει αληθινή:
«Στη βουλή, πρέπει να κάθομαι κοιτάζοντας στη δεξιά πλευρά της αίθουσας, όπου κάθονται 10 ναζί, εκπροσωπώντας τη Χρυσή Αυγή. Αν το κόμμα μας, ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει καλλιεργήσει τόση ελπίδα στην... Ελλάδα… αν προδώσουμε αυτή την ελπίδα και σκύψουμε τα κεφάλια μας σε αυτή τη νέα μορφή μεταμοντέρνας κατοχής, τότε δεν βλέπω άλλο πιθανό αποτέλεσμα πέρα από την περαιτέρω ενίσχυση της Χρυσής Αυγής. Θα κληρονομήσουν το »μανδύα» κατά της λιτότητας, τραγικά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών