Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 31, 2015

"Πρώτη φορά Αριστερά": ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΑ “ΙΣΟΒΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στη φυλακή οι λαϊκοί, εθνικοί Αγωνιστές που το μόνο τους αδίκημα ήταν η αγάπη για την πατρίδα και ελεύθεροι ως...."ανάπηροι" σε ένα νοσηρό πολίτευμα οι πολιτικοί απατεώνες και οι κλέφτες.

papageorgopoulos_28072015__large

Την στιγμή που ο Ελληνικός λαός ματώνει για τρίτη φορά από την μνημονιακή λαίλαπα των Συριζο Ανελ και η ηγεσία της  Χρυσής Αυγής  έχει υποστεί κυνήγι μαγισσών και πολιτικές διώξεις, αίσθηση προκαλεί το γεγονός  της αποφυλάκισης του τέως δήμαρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη  Παπαγεωργόπουλου, ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Διαβατών για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης ύψους 17,9 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου, με τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση. Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια, που μετατράπηκαν σε 12 ετή κάθειρξη, σε Β΄βαθμό. Ο πρώην δήμαρχος αμέσως μετά την ψήφιση του νέου νόμου για την αποσυμφόρηση των φυλακών, υπέβαλε αίτηση στο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας για τα προβλήματα καρδιάς που αντιμετωπίζει,  πήρε τελικά στα χέρια του βεβαίωση του Κέντρου, ότι η αναπηρία του από τα καρδιολογικά προβλήματα φτάνει το 67%, ενώ το ποσοστό αυξάνει κατά 2% για άλλα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και εξασφαλίζει έτσι την αποφυλάκιση του.
Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της....
διάψευσης  της ανάγκης του ελληνικού λαού για ισονομία και κοινωνική δικαιοσύνη, από τις κυβερνήσεις της διαπλοκής, του ρουσφετιού, του βολέματος των «ημετέρων» και της συνεχιζόμενης ατιμωρησίας, η οποία εντέλει υποθάλπτει τη διαφθορά. Για την Χρυσή Αυγή δεν υπάρχουν παραγραφές, νομικά τερτίπια και συγχωροχάρτια, για κανένα κλέφτη και απατεώνα, από αυτούς που ήπιαν το αίμα του Ελληνικού λαού και πλούτισαν σε βάρος της κοινωνίας. Κανένα ελαφρυντικό και κανένας οίκτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών