Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 31, 2015

Εν Δυο, Εν Δυο, οι αστράτευτοι συριζαίοι στο στρατό!


Εν Δυο, Εν Δυο, οι αστράτευτοι συριζαίοι στο στρατό!

Γράφει ο Αντίοχος

«Ούτε μια μέρα στο στρατό», είναι το γνωστό σύνθημα των αριστεριστών. Ο mister Tsipras δεν το τήρησε και ντύθηκε ναυτάκι (κάνοντας θητεία στα… πούπουλα του Πενταγώνου, με «μέσον», όπως παραδέχτηκε σε μία από τις συνεντεύξεις του, το 2008 στο περιοδικό της εφημερίδας «Τα Νέα» «Schooligans», στο οποίο είπε μεταξύ των άλλων: «Συμφωνώ με την κατάργηση του στρατού. Να καταργηθούν όλοι οι στρατοί», άλλοι όμως το τηρούν και με το παραπάνω.
Όπως για παράδειγμα ο… κομμαντάντε Ήσυχος, που έχει υπηρετήσει στο στρατό της… Αργεντίνας (ariba muchachos!), χωρίς αυτό να....
τον εμποδίσει να γίνει αναπληρωτής κομισάριος Εθνικής Αμύνης της Ελλάδος για ένα εξάμηνο.
Τώρα αποκαλύπτεται, ότι και ο κοτσιδάτος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης δεν έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.
Μάλιστα, ο Κορωνάκης –αιώνιος φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών, ευρισκόμενος αισίως στο… 22ο έτος των σπουδών του-  ζήτησε και έλαβε δύο εξάμηνες αναβολές για λόγους υγείας (η δεύτερη έληξε τον Νοέμβριο του 2005…), ενώ στην συνέχεια δήλωσε ψευδή διεύθυνση για μην τον βρίσκουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.
Προφανώς, ο σύντροφος Κορωνάκης έχει κηρυχθεί «ανυπότακτος», για δεύτερη φορά. Καθόλου περίεργο βεβαίως, καθότι τα συντρόφια είναι συνήθως «ανυπότακτα» εις ότι αφορά τις υποχρεώσεις τους προς την Πατρίδα, αλλά απολύτως υποταγμένα στην τρόικα και τους διεθνείς τοκογλύφους

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!
    40 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗς, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ,ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών