Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 31, 2015

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ

simaia-maiandros
Το να είσαι Εθνικιστής και πολύ περισσότερο Χρυσαυγίτης, ξεπερνά ακόμη και τα όποια φυλετικά και οικονομικά δεδομένα της ιδεολογίας μας. Έχει να κάνει περισσότερο, με την στάση ζωής που κρατά ο καθένας. Μια στάση ζωής, που πρέπει να έχει ως σκοπό την συνεχώς ανοδική πορεία προς την επίτευξη του απόλυτου, αποφεύγοντας όμως σε κάθε περίπτωση την έννοια του ατομικισμού. Μια στάση ζωής, η οποία θα μπορούσε να έχει ως τέλειο επιστέγασμά της, ακόμη και τον Ηρωικό θάνατο. Με βάση λοιπόν πως ο τρόπος ζωής ενός συνειδητοποιημένου Εθνικιστή, ενός ολοκληρωμένου Χρυσαυγίτη που βασίζεται στην αρμονική συνύπαρξη λόγων και έργων, πρέπει να είμαστε συνεπείς στα όσα ισχυριζόμαστε και πιστεύουμε σε μια σταθερότητα που μας διέπει με Περηφάνια και Προβληματισμό. Περηφάνια, γιατί.....
ενάντια στην »γοητεία» των μαζών και του γενικού ξεπουλήματος των πάντων, στεκόμαστε όρθιοι στις επάλξεις του αγώνα. Προβληματισμό, γιατί είναι άγνωστο το αυριανό ξημέρωμα.
Ποια είναι όμως η ουσία των Ανώτερων υπάρξεων, των Αληθινών Αγωνιστών, των Ανθεκτικών και Αυθεντικών ανθρώπων ενάντια στο χρόνο; Είναι το τρίπτυχο ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ – ΠΙΣΤΗ – ΤΙΜΗ, διότι είναι ο ξεκάθαρος οδηγός των πράξεων όλων εκείνων που θέλουν να νιώθουν και να είναι πραγματικά ξεχωριστοί, αληθινοί, ανδρείοι. Η Ανωτερότητα, είναι ένα είδος εσωτερικής δύναμης – αυτοάμυνας – αυτοπεποίθησης στην συγκριτική αξία με τους θλιβερούς αστούς που μας περιτριγυρίζουν. Η Πίστη, αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο μιας συνειδητοποιημένης φυλετικής ψυχής και είναι ιδανικό – τρόπος και λόγος ζωής, για τους ιδεολόγους της Χρυσής Αυγής που θα ξημερώσει μετά το βαθύ σκοτάδι της παρακμής. Η Τιμή, αποτελεί την υπέρτατη των ηθικών Αξιών που σηματοδοτεί, περιφρουρεί και καθοδηγεί όλες τις άλλες. Ο ρόλος ο δικός μας, είναι να αντέξουμε στη φθορά του χρόνου, τις συγκυρίες της ζωής και με τη σιγουριά ενός αρχαίου πολεμιστή να βαδίσουμε εκεί που μας οδηγεί η μοίρα, οι Θεοί των Ελλήνων και η αδικία των εχθρών μας. Η Ηρωική αντίληψη της ζωής, ο ανιδιοτελής αγώνας, η θέληση της δύναμης και φυσικά η Λατρεία, η Υπεράσπιση της Γης και του Αίματος αποτελούν τις Αιώνιες Αξίες για τις οποίες πολεμάμε.
Ο Χρυσαυγίτης λοιπόν, οφείλει να γνωρίζει άριστα ΠΟΥ και ΓΙΑΤΙ βρίσκεται. Να γνωρίζει ότι η Αληθινή Γνώση είναι η Πραγματική Δύναμη για την απόκτηση της Πίστης και Πίστη σημαίνει Πειθαρχία – Εμπιστοσύνη – Συντροφικότητα. Ο Εθνικιστής – Χρυσαυγίτης, πρέπει να είναι εθελοντής και όχι ευθυνόφοβος, Αληθινός και Διαχρονικός στα όσα πρεσβεύει κι όχι ψεύτικος και παροδικός. Ο Τόπος μας, δεν έχει ανάγκη από απογοητευμένους μισητές των πάντων, φετιχιστές, εξουσιόπληκτους, φθηνούς πολυλογάδες και ευκαιριακούς λιγόψυχους. Έχει ανάγκη από Συνειδητοποιημένους, Ψυχομένους κι Ετοιμοπόλεμους Έλληνες που συνδυάζοντας όσο το δυνατόν καλύτερα την Καρδιά με το Μυαλό, τη Γενναιότητα με την Εξυπνάδα, θα εμπνευστούν από το ένδοξο παρελθόν πολεμώντας το ατιμωτικό παρόν, για να φέρουν ένα Νικηφόρο μέλλον. Αυτό αποτελεί ζήτημα Αξιών, Αρχών, Εμπιστοσύνης. Είναι ζήτημα Νίκης.
Είμαι Χρυσαυγίτης γνωρίζοντας άριστα ποιος είμαι, τι θέλω και πού αποσκοπώ. Δεν πιστεύω σε κανένα νεφελώδη πατριωτισμό του παρόντος αστικού καθεστώτος, όπως άλλωστε δεν πιστεύω στην λεκτική »επαναστατική» υπερβολή όσων βαριούνται ή δεν θέλουν να σκεφτούν βαθύτατα ιδεολογικά και να δράσουν ακτιβιστικά πολιτικά με συγκεκριμένο σχέδιο, οδηγίες, πειθαρχία, προσανατολισμό προς τον Τελικό Σκοπό με Πίστη στη Νίκη.
Ο ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΑΓΩΝΑΣ, για να μην πέσει η σύγχρονη Πόλις αμαχητί, θα γίνει η σπορά ενός μύθου για τις γενιές που έρχονται, για την Ελλάδα των ονείρων μας. Επομένως, δηλώνουμε και κυρίως είμαστε Χρυσαυγίτες μέσα από τις πράξεις μας, διότι είμαστε επαναστάτες και μετουσιώνουμε τις Ιδέες μας σε ενεργή και ουσιαστική πολιτική διάθεση και πράξη. Δεν συμβάλλουμε επ’ ουδενί άμεσα ή έμμεσα στην υπεράσπιση ενός σάπιου, διεφθαρμένου και προδοτικού καθεστώτος. Ζήτω η Νίκη!
Γραμματέας της Τ.Ο Δράμας – Αζαριάδης Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών