Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2015

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

maria_kannelopoulou

Με περίσσιο θράσος η κ. Κανελλοπούλου μας λέει πως το «ΝΑΙ» το οποίο ψήφισε στην βουλή δεν ήταν ένα «Ναι» στην λιτότητα και τα μνημόνια.
Στην υποκριτική που είναι  ταλαντούχα αυτό μπορεί και να ισχύει. Δεν ισχύει όμως στην καθημερινή πραγματικότητα,διότι οι ουρές των ΑΤΜ όπου περιμένουν  οι ηλικιωμένοι στους 40 βαθμούς Κελσίου  να εισπράξουν την σύνταξή τους είναι μια πραγματικότητα, διότι οι νέες φορολογικές επιβαρύνσεις σε είδη πρώτης ανάγκης κ.α. είναι μια πραγματικότητα, διότι η δήμευση της εθνικής κυριαρχίας  50δις είναι και αυτό μια πραγματικότητα και δεν είναι μια ατάλαντη… υποκρισία. Ο ελληνικός λαός είναι θύμα των.... ληστρικών φοροεπιδρομών του διεθνούς και εγχωρίου καπιταλισμού και γι’ αυτό η συγκυβέρνηση συριζα-σανελ δεν ψελλίζει ούτε λέξη.
Η κ. Κανελλοπούλου όμως δεν σταμάτησε εκεί την απολογητική της παράσταση, συνέχισε χαρακτηρίζοντας την χθεσινή ημέρα, ως την δυσκολότερη στιγμή της αριστεράς, δικαιολογώντας την επιλογή της και χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της, μέλος συλλογικότητας, σίγουρα αυτό είναι μια ωμή προσβολή προς τους υπέρμαχους αγωνιστές του διεθνισμού.
Όσον αφορά την στάση του δεύτερου βουλευτή του συριζα  κ. Χατζηλάμπρου σίγουρα η επιλογή του «ΟΧΙ» κρύβει πολιτική σκοπιμότητα, άλλωστε οι εκλογές φαίνεται να είναι προ των πυλών και ο συριζα δεν θέλει να χάσει ολόκληρο το εκλογικό του σώμα.
Η πρώτη φορά αριστερά δεν κάνει τίποτε το διαφορετικό από αυτό που έκαναν οι προηγούμενες υποταγμένες στον ξένο δυνάστη κυβερνήσεις. Η Θεσσαλονική, η αύξηση του κατώτατου μισθού, οι φοροελαφρύνσεις και η κατάργηση του ΈΝΦΙΑ αποδείχτηκαν κίβδηλες υποσχέσεις πολιτικών απατεώνων. Το ΟΧΙ το οποίο ψήφισε ο Αχαικος λαός ήταν ένα υπερήφανο ΟΧΙ στους καταπιεστές του. Η κυβέρνηση συριζα-σανελ το πρόδωσε μέσα σε μια ημέρα. 
Η Χρυσή Αυγή όντας η μοναδική φωνή της αλήθειας στις επερχόμενες εκλογές θα παρελαύνει δυναμικά σε ολόκληρη την Ελλάδα διότι αυτή εξέφρασε την θέληση των Ελλήνων περνώντας μέσα από τα κελιά της Τιμής, πληρώνοντας το τίμημα μένοντας σταθερή στις θέσεις της, για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία , στους δύσκολους καιρούς για την Πατρίδα μας.
Δεν τάξαμε και δεν θα τάξουμε ευκολότερες ημέρες, για να ξανά γίνει η Πατρίδα μας πρότυπο σε ολόκληρη την οικουμένη και να εξυψωθεί και πάλι η ελληνική υπερηφάνεια και το ελληνικό πνεύμα θα πρέπει ο καθένας μας να κάνει υπερβάσεις και θυσίες, θα έρθουν δυσκολότερες ημέρες όπου μόνο η αγωνιστικότητα και αλήθεια σίγουρα θα λάμψουν.
Η Νίκη είναι κοντά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών