Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2015

Υπό κατάληψη η χώρα από τους λαθρομετανάστες και η κυρά Τασία ζητάει και άλλα κονδύλια! - Φωτογραφίες


Υπό κατάληψη η χώρα από τους λαθρομετανάστες και η κυρά Τασία ζητάει και άλλα κονδύλια! - Φωτογραφίες

Οι κάτοικοι των νησιών και των αστικών κέντρων βιώνουν μία τρομακτική κατάσταση από την επέλαση των λαθρομεταναστών. Είδαμε χθες την κατάσταση στην πλατεία Ομονοίας, όμως σήμερα η ίδια κατάσταση υπάρχει στο Πεδίον του Άρεως και την Πλατεία Βικτωρίας, από όπου και οι φωτογραφίες...


Είναι σαφές ότι η συγκυβέρνηση Σανέλ ακολούθησε κατά γράμμα την αδιέξοδη μεταναστευτική πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα η κατάσταση σε ολόκληρη τη χώρα. Ενδεικτικές οι προκλητικές δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου κατά το παρελθόν ότι «θα τους πάρει και στο υπουργείο» ή ότι «λιάζονται».

Σήμερα, μιλώντας σε ενημερωτική ιστοσελίδα, ζήτησε και άλλα κονδύλια για τους λαθρομετανάστες, την ώρα που οι Έλληνες πένονται. Συγκεκριμένα είπε:
«Δεν έχουμε δομές, δεν έχουμε χέρια, δεν έχουμε υπηρεσίες για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε αυτή τη μεγάλη προσφυγική κρίση. Έχουμε πλήρες σχέδιο υπό την προϋπόθεση ότι θα εγκριθεί η ατζέντα για την μετανάστευση.
Είναι μια σειρά από μέτρα για να βοηθήσει την Ελλάδα και την Ιταλία για να αντιμετωπίσει αυτό το έκτακτο φαινόμενο. Όπως καταλαβαίνετε χρειάζονται χρήματα. Χρειάζονται χρήματα για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες για την είσοδο που είναι τα δακτυλικά αποτυπώματα και την ταυτοποίηση. Χρειάζονται χρήματα για την φιλοξενία και την σίτιση»
Το ποιο είναι το σχέδιο της κυρά Τασίας το ξέρουμε ήδη και το έχει δηλώσει και η ίδια. Έρχονται, τους υποδεχόμαστε, τους μεταφέρουμε στα αστικά κέντρα και μετά… εξαφανίζονται. Θυμίζουμε ότι αυτό ακριβώς είχε δηλώσει στην ΚΕΔΕ όταν την ρώτησα που πάνε μετά τα αστικά κέντρα.
Το μόνο που νοιάζει την κυρά Τασία και τους Σανέλ είναι τα κονδύλια που θα δώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, για να τα μοιράσουν στους ημέτερους και στις διάφορες ΜΚΟ, με απευθείας ανάθεση. Το πρόβλημα των Ελλήνων, των οποίων η ζωή υποβαθμίζεται ραγδαία δεν τους αφορά καθόλου, γιατί δεν περιλαμβάνει κονδύλια.

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών