Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2015

ΤΟ PLAN A ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

syriza
Γράφει ο Αντίοχος 

«Στηρίζουμε τον πρωθυπουργό, αλλά όχι το μνημόνιο. Δεν θέλουμε εκλογές, έχουμε κυβέρνηση εκλεγμένη και δυνατή», είπε ο… αντάρτης Λαφαζάνης (με τα ελβετικά φράγκα και τις εγγλέζικες λίρες στην καβάντζα).
Ενώ ο… γίγας Πετράκος, το πήγε και λίγο παραπέρα: «Στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά ζητάμε αλλαγή στρατηγικής. Σε περίπτωση εκλογών να μπούνε στη λίστα και οι 39».
Θα γίνουν σύντομα εκλογές, λοιπόν; Θα γίνουν, είπε και ελάλησε ο «προεδρικός» Σκουρλέτης, μετά την ψήφιση των προαπαιτούμενων. «Αν δεν είναι Σεπτέμβρης θα είναι Οκτώβρης», συμφώνησε ο Βούτσης.
Η βαλίτσα με το ένα τρίτο του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίζει τη συγκυβέρνηση αλλά μόνο στα…
καλά, δε μπορεί να πάει μακριά. Κατά τα φαινόμενα -και εκτός σοβαρού απροόπτου- το φθινόπωρο θα έχουμε εκλογές. Ο δε Τσίπρας, θα κατέβει με παντιέρα μια κάποια αναδιάρθρωση του χρέους, την οποία του έχουν υποσχεθεί οι διεθνείς προστάτες του. Από κει και πέρα, η νουδούλα του… βαρύμαγκα δεν είναι εις θέσιν να τον απειλήσει, η δε Πλατφόρμα των 39 –η οποία προφανώς θα γίνει κόμμα με συνιστώσες τα διάφορα παρτάλια της ακροαριστεράς, π.χ. ΑΝΤΑΡCIA, ΚΚΕ (μ-λ) και ΣΙΑ)- θα αναμασά τα γνωστά και χιλιοειπωμένα συνθήματα, αλλά δεν θα προτείνει κάποια εναλλακτική λύση στον ελληνικό λαό κι είναι ζήτημα αν από τους 39 θα είναι στην επόμενη βουλή καμιά δεκαριά. Ο δε συνοδοιπόρος Καμμένος, θα πάει για… τσάι. Και μετά τις εκλογές, θα σχηματιστεί μετωπική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ποταμιού και ΠΑΣΟΚ –αν χρειαστεί- και θα μας ταράξει στο Μνημόνιο. Αυτό είναι το Plan A!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών