Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2015

Η πρώτη ομιλία του αποφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή... ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων για την ομιλία του Συναγωνιστή Γιώργου Γερμενή - Φωτορεπορτάζ

Τετάρτη 15 Ιουλίου. Μια σημαδιακή ημέρα που κανείς δε θα ξεχάσει στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων.

 Ήταν η μέρα που ο Συναγωνιστής - Βουλευτής Β' Αθηνών της Χρυσής Αυγής και πολιτικά διωκόμενος, Γεώργιος Γερμενής, πραγματοποίησε την πρώτη του ομιλία μετά την αποφυλάκισή του.

Οι φίλοι και τα μέλη της Χρυσής Αυγής δε χωρούσαν στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η ομιλία κατακλύστηκαν από συγκίνηση όταν αντίκρισαν ξανά τον Συναγωνιστή Γερμενή, να περνά την πόρτα των γραφείων και δε....
σταμάτησαν να τον αποθεώνουν.


Ο Συναγωνιστής Γερμενής σε μια βαθιά συναισθηματική ομιλία, ξεκίνησε με την ανάλυση της υπάρχουσας πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη ελπίδα του Έθνους απέναντι στους προδότες και τους πουλημένους του αντισυνταγματικού τόξου και κάλεσε τα μέλη και του φίλους της Τ.Ο. να μη σταματήσουν να αγωνίζονται για τον Αρχηγό και τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που έρχεται. Τώρα που ξεγυμνώθηκαν όλα τα κόμματα και απέδειξαν τη δουλεία τους στους τοκογλύφους και τα μνημόνια, η Χρυσή Αυγή έχει χρέος να εντάξει στις φάλαγγές της τους Έλληνες που είπαν το μεγαλειώδες "ΟΧΙ" στους εμπόρους των Εθνών και να αγωνιστούν μαζί της για την Ευρώπη των Εθνών, τόνισε ο βουλευτής.


Κατήγγειλε τους πλουτοκράτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισαν το νέο και πιο αντιλαϊκό μνημόνιο από όλα όσα έχουν ψηφιστεί μέχρι σήμερα, τρομοκρατώντας τον ελληνικό λαό, με τη χρεοκοπία και τα capital controls, ενώ παράλληλα έβγαζαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό ή ήδη διαθέτουν αμύθητη περιουσία σε τράπεζες εκτός Ελλάδος. Φυσικά δεν παρέλειψε να κατακεραυνώσει την ψοφοδεξία της ΝΔ και τον νέο "Καρατζαφέρη" - Καμμένο για την άθλια στάση τους σχετικά με το απεχθές νομοσχέδιο απόδοσης της ιθαγένειας, αλλά και το γεγονός ότι είναι οι ουσιαστικοί στυλοβάτες της Κυβέρνησης των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως τα ψέμματα τελειώνουν και η Χρυσή Αυγή ως η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση, και επίσημα πια μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του 3ου Μνημονίου, θα ξεσκεπάσει τους πολιτικάντηδες και σύντομα θα πείσει ότι μπορεί να κυβερνήσει, για να γυρίσει "η Ελλάδα στους Έλληνες".

Τα συνθήματα στο τέλος της ομιλίας δονούσαν όλη την Κηφισίας, ο ύμνος της Χρυσής Αυγής αντήχησε σε όλα τα Βόρεια Προάστια και η ιαχή "Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε" για τους αθάνατους Ήρωες, Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη ήταν ο όρκος για συνέχιση του Ιερού Αγώνα για την Ελευθερία της πατρίδος μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών