Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2015

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ

metanastes-kifa-13
Μεγάλες ζημιές προκάλεσαν κάποιοι Λαθρομετανάστες, στις κτιριακές εγκαταστάσεις της ΚΙΦΑ στον Καρά – Τεπέ, όπως καταγέλλουν οι ιδιοκτήτες του στο  lesvosnews.gr .

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους η εταιρεία έχει κλείσει εδώ και κάποιο καιρό αλλά οι εγκαταστάσεις τους με την κινητή και ακίνητη περιουσία τους παρέμεναν στον ιδιόκτητο χώρο τους.
Χθες το βράδυ αντιλήφθηκαν ότι....
ενώ το κτίριό τους ήταν εδώ και πολύ καιρό χωρίς ηλεκτροδότηση ξαφνικά ήταν φωταγωγημένο σαν να μπήκαν καινούργιοι ιδιοκτήτες και ξεκίνησαν πάλι την επιχείρηση.
kifa-11
Όταν πήγαν να ελέγξουν τι συμβαίνει διαπίστωσαν ότι ο ιδιόκτητος χώρος τους είχε καταληφθεί από μετανάστες που έφυγαν από τον παρακείμενο καταυλισμό και είχαν προξενήσει ανεπανόρθωτες ζημιές και λεηλασίες.
kifa-14
Οι μετανάστες είχαν ξηλώσει ηλεκτρικά καλώδια από το εσωτερικό του κτιρίου και το σύνδεσαν με παρακείμενη επιχείρηση αλλά και από κολώνα της ΔΕΗ για να έχουν ρεύμα στο χώρο όπου διέμεναν.
Δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε τι καταγγέλουν οι ιδιοκτήτες της ΚΙΦΑ και ποια ήταν η εικόνα που αντίκρισαν στην επιχείρησή τους.
πηγή

1 σχόλιο:

  1. και οι μαλακες τι κανουν; παρτε ρε τα οπλα ριχτε και καμια στο ψαχνο να δεις πως μαζευονται ,η ατιμωρησια τους κανει να φερωνται ετσι και αν ερθει κανεις υποστηρηκτης τους το ιδιο και σ' αυτον καιρος δεν ειναι να παρουμε επιτελους το νομο εμεις; εγω παντως κατι εχω εφοδιαστει θα το πληρωσουν ακριβα αυτα που μας κανουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών