Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2015

Σήμερα είναι η εφημερίδα που όλοι πρέπει να έχουμε στα χέρια μας...Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν, σύμβουλος του Πούτιν, αρθρογραφεί στη "Χρυσή Αυγή"!


Άρθρο - ΒΟΜΒΑ του Αλεξάντερ Ντούγκιν στη “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: «Να μην αφήσουμε την Ελλάδα μόνη της»

Παρέμβασή στην κρίση και στο ελληνικό δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, έκανε ο θεμελιωτής της σύγχρονης ρωσικής σχολής γεωπολιτικής Αλεξάντρ Ντούγκιν, απευθυνόμενος προς τον ρωσικό λαό, ζητώντας να παράσχει υποστήριξη στην Ελλάδα. Σε ένα εντυπωσιακό κείμενο, δίνει «σήμα» στην ρωσική κοινωνία να είναι έτοιμη να στηρίξει την Ελλάδα.

«Οι Ρώσοι βρίσκονται στο πλευρό των Ελλήνων, δεν θα τους αφήσουμε μόνους στα δεινά τους, θα τους βοηθήσουμε και θα τους παράσχουμε κάθε στήριξη. Οι Βρυξέλλες και η....
φιλελεύθερη ηγεμονία επιδιώκουν να διαλύσουν την Ελλάδα. Εμείς θέλουμε να την σώσουμε. Πήραμε από τους Έλληνες την Πίστη, την γραμματεία και τον πολιτισμό. Φέρνουμε ευθύνη για τον ελληνικό λαό, ο οποίος είναι ο ιστορικός δάσκαλος των Ρώσων, ο ιδρυτής του πνευματικού και του λόγιου πολιτισμού μας. Φέρουμε ευθύνη για την Ευρώπη και πρέπει να υπάρξουμε εγγυητές της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της κυριαρχίας της». 
Κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:
  • Η "διπλωματία του τρόμου" και ο ανυπότακτος Ελληνικός Λαός
  • Η προδοσία του "ΟΧΙ" - Σκίζουν την εντολή του 61,3% των Ελλήνων
  • Άρθρο - βόμβα του Αλεξάντερ Ντούγκιν
  • Χρυσή Αυγή - Η επόμενη μέρα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
  • ΝΔ: Οι τελευταίες ημέρες της Πομπηίας
  • Ευρωπαϊκά κονδύλια για τους λαθρομετανάστες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών