Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2015

ΥΣΤΕΡΙΚΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ "ΚΛΑΙΕΙ" ΤΟΝ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ: ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ… ΣΩΣΕΙ!

papagalos
Γράφει ο Αντίοχος

Πολύ πίκρα έχει πέσει στα ορφανά του φον Αντωνάκη, μετά την εκδίωξή του από την αρχηγία της νουδού. Πίκρα, που μερικές φορές φτάνει στην… απελπισία και στο «γαία πυρί μιχθήτο», τώρα που χάθηκε ο Αντωνάκης. Ενδεικτικά, δείτε ένα σχόλιο: «Αφού έφυγε ο Αντώνης, τώρα πια ας διαλυθεί το σύστημα και ας διαλυθεί η Ελλάς. Χωρίς τον Σαμαρά δεν υπάρχει λύση και δεν υπάρχει λόγος για να υφίσταται Ελλάδα. Τελειώσαμε. Ελλάδα: τέλος. Είναι προτιμότερος ο θάνατος».
Αλλά, εκτός από τους… απελπισμένους (παρακαλείται η αρμόδια διαδικτυακή υπηρεσία της αστυνομίας, να εντοπίσει τον… Σαμαρόπληκτο και να αποτρέψει την...
προαναγγελθείσα αυτοκτονία…), υπάρχουν και οι… αισιόδοξοι που προβλέπουν ότι ο Αντωνάκης δεν πέθανε πολιτικά, αλλά αποσύρθηκε προσωρινά κι όταν έρθει η ώρα θα επιστρέψει δριμύτερος, για να μας… σώσει. Για να ευθυμήσουμε και λίγο, ιδού η προαναγγελία (θερινής νυκτός) της… μεγάλης επιστροφής του Αντωνάκη του… Μεσσία:
«O Τσίπρας είναι η τελευταία παράγραφος της μεταπολιτευτικής περιόδου
…Γιατί ο Τσίπρας δεν καλούσε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών στις υπόλοιπες κρίσιμες στιγμές της διαπραγμάτευσης; Γιατί το έκανε μετά από την παραίτηση Σαμαρά; Οι λόγοι είναι προφανείς, όπως προφανές είναι και ότι όσο θα περνάει ο καιρός τόσο ο Σαμαράς θα δικαιώνεται.
Σε κάθε περίπτωση είναι ηλίου φαεινότερο ότι το δημοψήφισμα θα αποτελέσει ένα ξεχωριστό, μεγάλο κεφάλαιο, στα μελλοντικά βιβλία της ελληνικής ιστορίας -ενδεχομένως- με τίτλο: «Η ταφόπλακα της μεταπολίτευσης». Και για μία ακόμη φόρα η αστική τάξη θα κληθεί να σώσει τη χώρα. Και ο ηγέτης που θα ηγηθεί της σωτηρίας θα είναι αυτός που είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό και το πλήρωσε με απίστευτο πολιτικό και προσωπικό κόστος».
Αθεράπευτοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών