Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΘΕΛΕ «ΝΑΙ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

samaras_giounker


Μπορεί η κυβέρνηση επισήμως να στήριζε το «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα, όμως υπήρχαν συγκεκριμένα αδιαμφισβήτητα γεγονότα που εκείνη την κρίσιμη ώρα φάνταζαν τουλάχιστον περίεργα.
Ουδείς κατάλαβε γιατί η κυβέρνηση δεν έκανε τις απαραίτητες προπαρασκευές έτσι ώστε το δημοψήφισμα να διεξαχθεί κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, αλλά αντιθέτως υπέγραψε το ΦΕΚ που έκλεινε τα ΑΤΜ των τραπεζών, δημιουργώντας μόνη της το κλίμα πανικού. Κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο τα αρμόδια όργανα δεν διασφάλισαν την ισομέρεια των απόψεων, αλλά αντιθέτως άφησαν τα ΜΜΕ να λυσσομανούν, τρομοκρατώντας τον Λαό.
Επίσης κανείς δεν κατάλαβε πως ενώ η κυβέρνηση έδινε τον τόνο για «ΟΧΙ» στα μνημόνια, εν τέλει, μετά από την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, μετέφρασε αυτό το βροντερό «ΟΧΙ» ως «εντολή να ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας», παίρνοντας την....
συναίνεση όλων των πολιτικών αρχηγών του πρέσβευαν το «ΝΑΙ» στις προτάσεις Γιούνκερ. Και τέλος θα μπορέσει να εξηγήσει στον Ελληνικό Λαό που είπε «ΟΧΙ» στην πρόταση Γιούνκερ, γιατί πλέον η ίδια πρόταση κατεβαίνει ως πρόταση της Ελληνικής Κυβέρνησης;
Αυτά και άλλα πολλά απάντησε ο Τσίπρας στην προ ολίγων λεπτών ομιλία του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Συγκεκριμένα, είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Σήμερα η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, ανεξάρτητα από τις εκτιμήσεις μας, αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να τη δεχθούμε, αισθάνεται πως δεν έχει άλλη επιλογή από το να διεκδικήσει να απελευθερωθεί από αυτήν την αδιέξοδη πορεία. Και αυτή την επιθυμία, εκπεφρασμένη με τον πιο άμεσο και δημοκρατικό τρόπο καλούμαστε ως κυβέρνηση να  υλοποιήσουμε.»
Κοινώς, ο Τσίπρας εκτιμούσε εξαρχής ότι ο Ελληνικός Λαός θα έλεγε «ΝΑΙ» κάτω από την πίεση της τρομοκρατίας, βάζοντας την δική του υπογραφή αντί του Τσίπρα στο νέο μνημόνιο. Ο Τσίπρας έχοντας την εκτίμηση ότι ο Ελληνικός Λαός θα λυγίσει προχώρησε στο δημοψήφισμα, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά ώστε να ενταθεί το κλίμα της τρομοκρατίας. Ο Τσίπρας στήριζε υποκριτικά το «ΟΧΙ», έχοντας κατά νου ότι το αποτέλεσμα θα βγει «ΝΑΙ».
Τελικά ο Ελληνικός Λαός του έδειξε την πόρτα, αγνοώντας τις σειρήνες της τρομοκρατίας, «ανεξάρτητα από τις εκτιμήσεις του», όπως ευθαρσώς λέει. Και τώρα, που δεν πήρε αυτό που ήθελε από το δημοψήφισμα, προδίδει την Λαϊκή Εντολή και χρησιμοποιεί την πρόταση Γιούνκερ ως δική του. 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-o-tsipras-hthele-nai-sto-dhmopshfisma-gia-na-rijei-thn-euthunh-gia#ixzz3fIAaSlEb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών